juniorii lui csu primesc cadouri în pauza meciului de vineri dintre csu și bcm pitești

Cei aproape 100 de tineri din echipele de juniori, pregătiți de antrenorii Alexandru Kovacs și Sandu Rubint, vor fi prezentați în timpul pauzei meciului echipei din Liga Națională de Baschet Masculin. juniori csu

Li se vor oferi cadouri pregătite de CSU Sibiu, Decathlon, Boromir și Feleacul și vor fi aplaudați de sutele de suporteri.

”Îi felicit pe toți acești tineri sportivi și pe antrenorii lor, pentru ceea ce fac și pentru rezultatele pe care le-au obținut până acum. Sper să ne facă tot mai mândri de ei! Le doresc mult succes mai departe și sper ca, peste câțiva ani, să avem cât mai mulți dintre ei în echipa mare. Atât sportivilor, cât și părinților lor, le doresc Sărbători fericite și un An Nou plin de succese!”, a declarat Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu.
Juniorii de la CSU Sibiu au reușit să facă din joacă performanță, iar pasiunea și devotamentul lor față de jocul de baschet le-au adus și rezultate. Lotul de minibaschet al CSU Sibiu s-a clasat pe locul 6, la turneul din vară, acolo unde au participat 100 de echipe, din întreaga țară. În plus, loturile CSU Sibiu U13, U14 și U16  au reușit calificarea în semifinale, în grupele A valorice, ceea ce înseamnă că și-au asigurat un loc de cinste, în primele 16 echipe din țară.

Ultima oră

Comentariul meu