”daruieste un zambet!” a ajuns la orlat

Campania, “Daruieste un zambet!”, a ajuns in aceasta saptamana si la Orlat. Peste 100 de copii de la Centrul de Plasament din localitate au intrat in lumea magica a sarbatorilor de iarna odata cu sosirea lui Mos Craciun. mos craciun

A fost o seara speciala, mai ales pentru cei mai micuti dintre ei care s-au intalnit pentru prima data cu Mosul.
Inainte ca darurile sa ajunga sub brad, Bridge Theatre a sustinut un spectacol, dedicat copiilor, care le-a captat atentia imediat. Dupa ce au facut cunostinta cu personaje de basm si au cantat alaturi de noi, copiii l-au intampinat cu mare bucurie pe Mos Craciun.
Micutii au prezentat un program de colinde si obiceiuri pe care l-au pregatit cu cateva saptamani inainte. Fiecare a primit un cadou insa nu inainte de a poposi pentru cateva clipe in bratele lui Mos Craciun. Seara s-a incheiat cu o surpriza dulce. Fantana de ciocolata si frigaruile de fructe oferite de catre Momente Dulci Sibiu au facut deliciul tuturor, pentru multi dintre copii fiind un lucru total nou.
”Am reusit sa daruim un zambet acestor copii institutionalizati, cu ajutorul partenerilor nostri Jifa, Rotary Club Sibiu, Interact Sibiu, Boromir si Feleacul”, spun organizatorii.
Evenimentul a facut parte dintr-o serie de actiuni desfasurate pana acum la Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul, Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 1 si Caminul pentru persoane varstnice de pe strada George Cosbuc.

Ultima oră

Comentariul meu