iohannis a anunțat care e candidatul său favorit pentru șefia pnl. te surprinde?

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a informat liderii liberali în cadrul ședinței avută loc miercuri că s-a decis pe cine va susține dintre cei doi candidați anunțați pentru cursa de desemnare a unui nou lider al PNL. Fostul primar al Sibiului o susține pe prim-vicepreședinta PNL, Alina Gorghiu.iohannis si gorghiu

Prim vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a anunţat, miercuri, în şedinţa informală a liderilor PNL, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al partidului, în timp ce Teodor Atanasiu se va retrage din postura de candidat.
Potrivit unor surse din cadrul reuniunii PNL, Alina Gorghiu şi-a anunţat candidatura pentru poziţia de preşedinte al PNL, iar Teodor Atanasiu a renunţat la această postură.
În acest moment există doi candidaţi la preşedinţia formaţiunii liberale: Alina Gorghiu şi Ludovic Orban. Funcţia va deveni vacantă după retragerea din partid a preşedintelui ales Klaus Iohannis.
Preşedintele ales Klaus Iohannis şi-a anunţat, miercuri, în şedinţa informală a liderilor liberali, susţinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la funcţia de preşedinte al PNL, conform unuor surse liberale.

Ultima oră

Comentariul meu