primul interviu live din biroul primarului astrid fodor. vezi înregistrarea!

Ora de Sibiu a fost în această dimineață în biroul primarului Sibiului, de undeam transmis primul interviu în direct cu Astrid Fodor.fodor pope

Am aflat lucruri interesante despre orașul nostru, despre ce ne așteaptă în 2015 dar și despre omul Astrid Fodor, dincolo de funcția publică de primar al Sibiului. Urmăriți ÎNREGISTRAREA interviului în playerul de mai jos.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=aXFnotGK5Kg”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. In anul 2009 reprezentanti ai Primariei Sibiu, la solicitarea locatarilor, au fost prezenti in Cartierul Lazaret, prezentandu-le situatia strazii Luceafarului; aceasta strada se inunda de fiecare data cand ploua, inundand pivnitele, curtile, masinile parcate in strada, etc. Pe langa neplacerea cauzata de inundatii, in sezonul cald se formeaza un strat permanent de praf fiind o strada foarte circulata. La acea intalnire acei reprezentanti ai primariei au promis ca in anul 2010 se vor executa lucrari de modernizare a strazii Luceafarului si al celorlante strazi adiacente, respectiv inlocuirea sistemului de canalizare si asfaltare. Au trecut 5 ani de atunci si singura interventie pe strada Luceafarului s-a facut la sistemul de canalizare, insa fara un efect prea mare, pentru ca la prima ploaie mai serioasa mi-a fost inundata masina (din nou); canalizarea devenind ineficienta din cauza nisipului/pamantului care se scurge din strada in canalizare. Exact cum au precizat si alte persoane, si noi suntem platitori de taxe, impozite, asa ca nu cerem nimic in plus decat sa ni se acorde respectul si dreptul de a beneficia de confortul si siguranta unui oras. Multumesc.

  2. Buna ziua !
    Locuiesc in Sibiu pe strada Fabricii , o strada destul de veche a orasului nostru si care din pacate a ramas de izbeliste in ceea ce priveste asfaltarea ! Absolut toate strazile din jur au fost reabilitate , mai putin Fabricii si Ghetariei 🙁 de ce ? ! Si noi platim impozit , dar in schimb primim doar praf si noroi cand ploua ! Au trecut ani in sir tiruri spre uzina Mecanica, trec si acum zilnic masini de mare tonaj incarcate cu fier beton ….si totusi nimeni pare sa nu observe asta in anul 2014 !!! Terenul viran ramas in urma demolarii uzinei Simerom, a devenit o groapa de gunoi comunala si loc de pripas pentru boschetari ! Eu zic ca totusi suntem in centrul orasului , si gara fiind un alt punct important al urbei ! Astea fiind zise , ma adresez si va rog pe dumneavoastra doamna Fodor sa aveti in vedere macar in 2015 o analiza a starii de fapt si apoi sa purcedeti la masuri . si noua ne place Romania lucrului bine facut ! Sarbatori fericite !!!

  3. 1)Doresc sa stiu daca este legal înființarea parcarilor de autoturisme,stricând zonele verzi în apropierea geamuror de la parterele blocurilor? 2) în zona strazii Iorga si Mihai Viteazul,nu circula autobuze direct la gara.Calatorii care doresc sa ajunga la gara,sunt nevoiti sa faca un alt bilet,alergând cu bagajele spre un alt autobuz ,cu direvtia gara s-au invers,gara-Mihai Viteazul-Iorga.

  4. In spatele blocului 5(dupa fosta Institutie a Telefoanelor) pe str. Mihai Viteazul trotuarul e blocat zilnic de masinile care parcheaza pe unde apuca, determinand pietonii mereu sa mearga pe sosea. Ar fi cazul sa se faca o delimitare de acces prin borne de marcaj pe bordura pt a impiedica parcarea abuziva. Practic s-au facut trotuare pe care nu pot circula copiii.Inteleg ca sunt multe masini pentru un spatiu prea mic. Asta in conditiile in care langa cinematograful arta se asteapta de mult timp asfaltare si amenajare concreta.Mai mult, in parcarea existenta intre blocurile 5, 5A si 7A (str Mihai Viteazul)sunt gropi inestetice si mari, astfel incat dupa orice ploaie faci echilibristica printre ochiurile de apa.Dupa 1990 foarte rar s-a realizat o imbunatatire a parcarilor aflate intre blocuri. Daca s-a facut, poate prea putin si uneori activitate de carpeala(turnat asfalt, pe ici colo).M-as bucura sa se orienteze Primaria Sibiu si spre amenajarile cu borduri noi, trotuare noi(cu protectie pt parcari abuzive) , parcari imbunatatite si intre blocurile din zona hipodrom. Multumesc

  5. Locuiesc pe strada Poiana Sibiului ,o strada neasfaltata si plina de gropi.Doresc sa aflu daca in anul2015
    aceasta strada se asfalteaza.