regele romilor daniel cioabă la un pas de a merge la închisoare!

Regele romilor din România, alături de soția sa, este acuzat că nu a plătit taxe și impozite a căror valoare către Administrația Financiară este de peste 85.000 de lei. Cei doi au recunoscut că au datorii și chiar au plătit 20.000 de lei din acestea. daniel si dorin cioaba

Totuși aceștia ar putea ajunge la închisoare, sentința în acest caz urmând să fie dată săptămâna aceasta.
La ultimul termen, judecătoarea a ţinut să le solicite acordul de a presta o muncă în folosul comunităţii, în eventualitatea că vor scăpa de închisoare, conform libertatea.ro. După ce iniţial a socotit că este sub demnitatea unui rege să fie văzut de supuşi cum plantează floricele prin sensurile giratorii din oraş, Daniel Cioabă a acceptat să semneze umilitorul document. Soluţia va fi pronunţată pe 18 decembrie.

Va mătura frunzele
Lucrul în folosul comunităţii este urmărit de un ofiţer, care poate semnala dacă infractorul lipseşte sau nu prestează munca zilnică. În astfel de cazuri, condamnatul poate fi trimis în penitenciar, unde va executa o zi de detenţie pentru două zile lipsite de la muncă. În general, această muncă înseamnă adunatul frunzelor din parcuri, plantarea florilor, vopsitul gardurilor etc. Încoronat rege alături de fratele său, Dorin, imediat după înmormântarea tatălui lor, Daniel este cel care a primit coroana purtată de Florin Cioabă, Dorin fiind nevoit să-şi pună pe cap “doar” o coroană făcută din monede de aur.
Astfel a luat sfârşit lupta dintre cei doi fraţi pentru tronul de “rege al romilor”. Unul s-a autoproclamat “rege al romilor din România” şi celălalt, “rege internaţional al romilor”.

Falimentar în afaceri
Daniel Cioabă a fost implicat în afacerile mai multor societăţi. Prima firmă, Star Plast, a falimentat în 2009, lăsând Finanţele cu mai mulţi bani neîncasaţi.
A urmat Metal Nef, unde a fost asociat cu Simeria. Şi aici a intervenit falimentul şi a acumulat datorii de peste 500.000 de lei. Ultima firmă la care administrator a fost numită Simeria, Metal Nef Group, a acumulat datorii la TVA de peste 100.000 de lei, iar ANAF a trecut la executare silită, anunta libertatea.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu stiu ce inseamna mascarada asta! Oare are Romania un rege al tiganilor? Cine a inventat un rege al tiganilor? Dupa cum se vede suntem de mirul lumii cu acest Cioaba, voi stiti la ce se spune REGE?
    Va rog terminati pentru totdeauna cu acest nume, cu acest libidinos!!!