ora de sibiu live: zeci de mii de leduri vor face ca centrul sibiului să fie magic (ora 18.00)

Sibiu Lights& More începe luni seară pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu. Numai puțin de 80 de mii de leduri vor lumina centrul istoric al Sibiului.lights

Structurile luminoase cu leduri multicolore au fost montate timp de 10 zile, pe pietonala Bălcescu. A fost nevoie de multă răbdare și pricepere, pentru ca artiștii italieni să reușească să monteze totul în timp util. Construcțiile luminoase, cu înălțimea de 21 de metri și lățimea de 20 metri, vor creea o atmosferă feerică și unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene.
Cele peste 80  mii de luminițe vor fi aprinse simultan mâine, 15 decembrie, de la orele 18:00. Primarul interimar al Sibiului, doamna Astrid Fodor, va fi prezentă la deschiderea oficială a Sibiu Lights&More, ediția a doua, pentru a apăsa butonul de aprindere luminițelor.
Imediat după deschiderea oficială, trupa DOMINO, va concerta pe scena Sibiu Ligths&More 2014, amplasată în zona fântânii arteziene de pe Bulevardul Bălcescu, vis-a-vis de cafeneaua La Etaj. La orele 19:00, vom admira împreună un impresionant foc de artificii, la Cazarma 90, iar apoi ne vom întoarce în zona scenei pentru a ne întâlni cu Moș Crăciun și spiridușii lui, care vor fi pregătiți cu daruri pentru cei mici.

VIDEO LIVE DE PE CAMERA MOBILĂ ORA DE SIBIU – ORA 18.00

VIDEO TUR AL TUNELULUI DE LUMINI!

VEDEȚI DESCHIDEREA SIBIU LIGHTS&MORE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS, LUNI DE LA ORA 18.00

Ultima oră

Comentariul meu