arcaș după numirea în fruntea psd sibiu: nu știu dacă voi candida

Senatorul medieșean Viorel Arcaș a preluat duminică frâiele organizației județene a PSD Sibiu. Acesta spune însă că nu s-a decis dacă va candida la funcția de președinte al partidului, după ce va termina interimatul.arcas

Arcaș a mărturisit că singurul său scop în momentul de față este să ducă  la bun sfârștit interimatul la conducerea partidului după ce Ioan Cindrea a demisionat de la conducerea PSD Sibiu, iar el a fost numit președinte interimar.
„Domnul Cindrea și-a dat demisia din toate funcțiile deținute, iar Comitetul Executiv a decis să preiau interimatul până la alegeri, care vor fi înainte de Congres. O să îmi fac datoria ca și până acum. Este o sarcină pe care vreau să o duc la bun sfârșit. Nu m-am decis dacă o să candidez pentru funcția de președinte al Organizației Județene Sibiu, pentru că eu vreau să duc la bun sfârșit interimatul acesta”, a spus Arcaș pentru Mediaș Breaking News.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. N-am sa ma refer la fapta in sine daca-i penala sau nu ori daca a fost comisa din nestiinta, din ignoranta sau din prostie etc. Un lucru ma nelinisteste cum se explica faptul ca aceeasi fapta „penala” judecata de catre 2 instante de presitigiu din Romania , ma refer la Curtea de Apel Alba si la Inalta Curte de Casatie si Justitie, apreciaza total diferit, fapt pentru care Curtea de Apel Alba nu considera ca fiind infractiune aceasta abatere iar ICCJ condamna cu un an inchisoare cu suspendare aceasta fapta.