ce poți face în weekend la sibiu. recomandări de timp liber

Weekendul 13-14 decembrie se anunță unul extrem de bogat în privința ofertei culturale și de timp liber. Sibienii și turiștii deopotrivă au la dispoziție o serie de evenimente din care vă ”spicuim” doar câteva.targul de craciun

Iată ce poți face în acest weekend la Sibiu:

Ignatul porcului în Muzeul în Aer Liber
Sâmbătă şi duminică (13, 14 decembrie), vizitatorii care vor trece pragul Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului vor fi martori la două evenimente organizate în spiritul sărbătorilor de iarnă. În aceste zile, la Târgul de ţară, bucatele tradiţionale din carne de porc vor fi în centrul atenţiei. Aici vor fi puse în scenă demonstraţii culinare interactive, dar şi ritualuri și tradiţii culinare româneşti vechi de sute de ani.
MAI MULTE DETALII AICI!

Poftiți la înpodobitul bradului în muzeu
Tot în buna tradiţie a Crăciunului este organizat şi celălalt eveniment la Muzeul  ASTRA în acest sfârşit de săptămână. Familia muzeului, adică vizitatorii, sunt aşteptaţi să împodobească bradul de Crăciun cu nuci, covrigi, mere, globuri etc.!  Pomul va fi amenajat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, iar odată împodobit acesta va fi numai bun de ,,pus în ramă” sau în … selfieuri! Selfieurile postate pe adresa de Facebook a muzeului vor intra apoi într-o tombolă. Câştigătorii vor primi 3 abonamente de familie pentru acces gratuit în Muzeul în aer liber pe anul 2015.

MAI MULTE DETALII AICI!

Caravana Coca Cola la Sibiu
Caravana Coca-Cola a pornit în călătoria sa prin România și, timp de 2 săptămâni, răspândește spiritul Crăciunului în drumul său. Pentru două zile, pe 13 și 14 decembrie, caravana lui Moș Crăciun se va afla la Sibiu, în parcarea Shopping City Sibiu, în intervalul orar 16:00 – 22:00.
MAI MULTE DETALII AICI!

Magic Show Fest la Sibiu!
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” prezintă în perioada 11 – 14 Magic Show Fest. Peste 50 de artiști, din 6 țări, vor urca pe scenă pentru a sărbători 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu.  În cele patru zile de festival, copiii mici şi mari se vor întâlni cu magicieni din Germania, SUA, Polonia, Bulgaria şi România care jonglează cu iepuri, porumbei, papagali, dar şi cu vizibilul şi invizibilul, făcând posibile apariţii surprinzătoare şi dispariţii misterioase în uluitoare numere de levitaţie, hipnoză sau catalepsie.
MAI MULTE DETALII AICI!

Târg de Handmade
Se anunță o ediție spectaculoasă, cu standuri care mai de care mai interesante, 25 de expozanți, șezătoare urbană și ateliere de creație pentru copii! Amatorii de artă și pofticioșii de frumos sunt așteptați în perioada 11-14 Decembrie la acest eveniment.
MAI MULTE DETALII AICI!

Slagăre la Casa de Cultură
Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Oana Sârbu, Daniel Iordăchioaie, Marina Voica, Cătălin Crişan, Adrian Enache, Carmen Trandafir, Natalia Guberna şi Gabriel Dorobanţu susţin duminică 14 decembrie 2014, la invitaţia Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, un concert maraton la Sibiu.
MAI MULTE DETALII AICI!

ACAPELLA  în Piața Mare
Grupul Vocal Acapella revine la Sibiu pentru un extraordinar concert de Crăciun ce va avea loc duminică, 14 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun. George Miron va susține alături de Acapella un recital în care va interpreta în premieră două piese potrivite cu evenimentul și spațiul din Piața Mare, una dintre acestea intitulată chiar IARNA.

Ultima oră

Comentariul meu