galerie foto sibiul, scenă de filmări pentru cel mai așteptat serial tv din coreea de sud

Zeci de actori, operatori de imagine și figuranți au invadat miercuri centrul Sibiului în mai multe locații. Vorbim de realizarea mai multor scene care vor fi folosite în cel mai așteptat film serial al anului 2015 în Coreea de Sud.prima poza filmari coreeni

Filmările pentru cea mai aşteptată dramă TV din Coreea de Sud sunt realizate la Sibiu. Intitulată “Blood”, miniseria se desfăşoară într-un spital, unde un vampir lucrează ca doctor. Aici are loc o bătălie între bine şi rău, dar este şi locul unei iubiri nemuritoare.
Filmările au avut loc miercuri pe strada Nicolae Bălcescu, în Piața Mare, pe strada Ocnei, pe strada Turnului și în Pasajul Scărilor. Municipalitatea anunţă că traficul nu este închis pentru aceste filmări, însă au anticipat scurte întreruperi.
Filmări pentru aceeaşi miniserie au loc şi în comuna Gârbova, din judeţul Alba, unde, potrivit presei locale, Cimitirul Evanghelic este în vizorul producătorilor coreeni.


Miniseria va fi difuzată de televiziunea KBS din Coreea de Sud, iar potrivit site-urilor de specialitate, ar urma să aibă premiera în februarie, 2015.

Ultima oră

Comentariul meu