finul strica imaginea președintelui iohannis în diaspora din sua

Un cetățean român plecat peste Ocean a vrut să îl vadă pe finul lui Iohannis, chiar în stațiunea unde acesta a fost în concediu. Marius Vecerdea, a refuzat să îi acorde acestuia mult dorita întâlnire.iohannis-tenis

Ionel Roiban a trimis un email pe adresa Ora de Sibiu prin care și-a exprimat indignarea asupra faptului că Marius Vecerdea, cel cu care președintele ales Klaus Iohannis, a petrecut miniconcediul de câteva zile în SUA, s-a comportat inadecvat în momentul în care i-a solicitat o scurtă întrevedere chiar în stațiunea unde acesta a fost în vacanță, la Palm Beach.
”Locuiesc in Palm Beach si speram sa am ocazia de a-l întâlni pe finul domnului președinte Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, cu care am discutat pe Facebook zilele acestea. Nu mi-a acceptat nici macar o intalnire la o bere, desi o intrevedere ne-ar fi luat cateva minute. Prea ocupat? Nu cred. Trageti concluzia dumneavoastră”, a scris Ionel Roiban, în emailul trimis către Ora de Sibiu.
Românul care locuiește în Florida crede că Marius Vecerdea nu face o reclamă bună președintelui ales cu o astfel de atitudine. ”Eu si familia mea am votat Iohannis aici, insa cred ca respectul pentru Diaspora al domnului Presedinte se reflecta in mod negativ prin „finul” Marius Vecerdea.  Salutari tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia”, a mai spus acesta în emailul trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Doamne fereste ce om sinteti domnule Ionel Roiban! Ce asteptati???Si comentariul cu pumnul…e demn de dv….ar fi fost mult mai bine daca in loc sa scrieti asa tîmpenii sa ginditi întii…..

  2. Nene, matale ai impresia ca prin vot ai cumparat vreun drept la timpul si dispozitiile de socializare ale cuiva ?

  3. Ca omul e frustrat ca nu are cu cine bea o bere e fix treaba lui. Dar ca preluați voi orice prostie pe care vi-o scrie cineva pe mail e trist!

  4. Iete fas! Ce pretentii de „printesa obosita”! Omul nu te cunoaste si nu este obligat sa te intalneasca, nici macar pentru o bere. Mai mult, era in concediu, se relaxa. Si ce daca este finul lui Iohannis? Are mai multe perechi, are vreo obligatie? Uite si eu ma supar acum ca Iohannis nu a dat o fuga si pana in Canada sa ma vada, doar si eu fac parte din diaspora si l-am votat. Ionele „give me a break”!

  5. Nu am vrut decat sa ii dau un pumn in mecla sa apar si eu la stiri ca vreau sa imi fac reclama.