accident în zona libertatea. o femeie gravidă printre cei trei răniți

O femeie în vârstă de 30 ani a fost lovită în timp ce traversa pe o trecere de pietoni de pe strada Abatorului. Tânăra care e și însărcinată a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Sibiu
acc

Accidentul a avut loc miercuri seară. Două persoane au fost acroșate în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Cei doi pietoni au ajuns la Spitalul Județean Sibiu.
”In urma accidentului rutier de aseară din zona „Libertatea”, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu au fost aduşi doi pacienţi, o femeie de 30 de ani, însărcinată în luna a VII-a şi un bărbat de 34 de ani (soţ şi soţie). În urma investigaţiilor medicale, femeia a fost diagnosticată cu luxaţie umăr drept şi traumatism cranio-cerebral cu plagă. Nu au fost probleme legate de sarcină şi nu a fost nevoie de internare astfel că pacienta a plecat cu recomandări”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Bărbatul a rămas internat
Din păcate soțul tinerei gravide a fost mai grav rănit și a rămas internat la Spital. ”Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură peroneu drept şi fractură calcaneu stâng şi a fost internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie”, a mai explicat Decebal Todăriță.
Șoferul vinovat de accident a scăpat cu răni ușoare și nu a necesitat transportul la spital.

Avalanșă de accidente pe trecerea de pietoni
Numărul accidentelor petrecute pe trecerea de pietoni a crescut vertiginos în ultimele zile. Numai luni de exemplu au avut loc trei astfel de accidente destul de grave.
În urma unui astfel de accident un bărbat alături de fiica lui au fost grav accidentați pe Șoseaua Alba Iulia.

VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE PE ȘOSEAUA ALBA IULIA AICI

Ultima oră

Comentariul meu