vineri are loc gala sportului sibian 2014. lista cu echipele participante!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu organizeaza Gala Sportului Sibian 2014. Evenimentul se va desfășura în data de vineri 12 decembrie 2014 incepand cu orele 17.00  in incinta  Aria- Centru de sanatate, reabilitare si sport, ce va fi gazda evenimentului.
gala sportului sibian

Evenimentul este organizat si finantat de  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu  reprezentanta in teritoriu a  Ministerului Tineretului si Sportului.
Festivitatea de premiere in domeniul Sportului este un eveniment  cu o lunga  traditie  care incheie un an competitional. Este o ocazie unica, in care sportivi, antrenori, tehnicieni, sponsori, media, toti ce-si aduc contributia la dezvoltarea acestui domeniu sa se intalneasca, sa se felicite reciproc, sa se bucure de rezultate si sa-si propuna obiective pentru urmatorul an competitional.
Gala Sportului Sibian 2014 va fi un eveniment in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni 20 sportivi ai judetului Sibiu,sportivi care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2014 la probe Olimpice si Neolimpice.
Se vor premia primii 10 sportivi la probele Olimpice, primii 10 sportivi la probele neolimpice si cei mai buni antrenori ai anului 2014.
”Evenimentul își propune să promoveze imaginea sportului, a fair–play-ului in judetul Sibiu, în vederea  dezvoltării sportului de performanţă şi stimulării interesului diferitelor pături sociale în practicarea sportului, in practicarea  miscarii pentru sanatate prezentand actualii factori de imagine a judetului , respectiv toate echipele de valoare care ne reprezinta judetul pe plan sportiv in competitiile interne si internationale”, spun organizatorii evenimentului.

Vor fi prezentate echipele :
-CSU SIBIU- Echipa de baschet masculin – Divizia A
-CS Gaz Metan Medias- Echipa de baschet masculin – Divizia A
-CS Gaz Metan Medias- Echipa de fotbal masculin – Liga I
-Handbal Club Sibiu-  Echipa de handbal masculin – Divizia A
-CS Magura Cisnadie- Echipa de handbal feminin – Divia A

Premierea va fi intercalata cu momente artistice oferite de sportivii judetului Sibiu:
– C.S.Puma – demonstratie Taekwondo;
– CSS Sibiu – demontratie de gimnastica oferita de micile sportive a sectiei de gimnastica;
– Dans sportiv oferit de sportivii clubului Fantasy Dans
– Steet Dance oferit de sportivii clubului Puma
– Agarbicean Ioana Roxana – Moment final colinzi

Ultima oră

Comentariul meu