video o femeie din mediaș are o tumoare gigantică și cere ajutor (imagini tulburătoare)

Aranca Palfi  trăiește de o vreme cu o tumoare gigant în cavitatea bucală are mare nevoie de ajutorul nostru. Femeia are o pensie de doar 350 de lei.femeie cu tumoare

Aranca Palfi nu are bani pentru medicamente şi nu poate suporta costurile unei operaţii care i-ar putea salva viaţa. Medieşeanca trăieşte în prezent cu o pensie de doar 350 lei. În urma materialui difuzat de Nova TV, oameni cu suflet au ajutat-o iar femeia a ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş.
Medicii i-au spus că nu poate fi operată acolo, însă ea continuă să lupte pentru viaţă şi să spere că va găsi un alt medic care să o opereze. Până atunci însă are nevoie de tratament medicamentos pe care nu şi-l permite în condiţiile în care trăieşte dintr-o pensie de 350 lei.
Persoanele care pot şi doresc să o ajute pe Aranca Palfi o pot contacta la locuinţa închiriată din blocul de garsoniere situat lângă Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș sau la numărul de telefon 0748-412826.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=z0xln-ZuQys” splash=”https://i.ytimg.com/vi/z0xln-ZuQys/hqdefault.jpg” caption=”Aranca Palfi are nevoie de ajutor”]
Sursa: Nova TV

Ultima oră

Comentariul meu