noul ford focus: ofertă specială de lansare la sibiu. super preț!

Ford Sibiu Genius Cars Sibiu te așteaptă în showroom-ul din Șelimbăr cu o ofertă specială de lansare pentru noul Ford Focus. Cu un exterior complet restilizat, mai sculptat, şi cu un spaţiu în cabină mai avansat şi mai sofisticat ca niciodată, acesta este cel mai rafinat Focus de până acum. noul focus

În plus, noul Ford Focus integrează o gamă largă de noi tehnologii remarcabile.
Vino să îl descoperi la dealerul Ford Sibiu Genius Cars, în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48! Vei avea ocazia să testezi tehnologii avansate, cum ar fi:
Sistemul Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8” îţi permite să controlezi în mod intuitiv sistemele de navigaţie, divertisment şi climatizare ale maşinii, doar cu ajutorul vocii.
Tehnologia îmbunătăţită de asistenţă activă la parcare te poate ajuta să faci, fără ajutorul mâinilor, parcări laterale, uşurându-ţi, de asemenea, parcarea în spaţii dispuse perpendicular pe bordură. Tehnologia poate detecta un spaţiu, controlând apoi direcţia în timp ce maşina se deplasează în marşarier. În plus, sistemul de asistenţă la ieşirea din parcare este proiectat pentru a te ajuta să ieşi din cele mai dificile spaţii.
Motorul de ultimă generaţie EcoBoost de 1 litru, premiat în trei ani consecutivi ca cel mai bun motor din lume, îţi oferă echilibrul perfect dintre putere şi economie de combustibil. Ştim că eşti asaltat de cifre, aşa că îţi oferim o comparaţie – poţi ajunge de la Bucureşti la Viena cu un singur plin!*. În plus, ai la dispoziţie o gamă largă de alte motorizări, atât diesel cât şi benzină. Iar transmisia avansată PowerShift şi schimbătorul de viteze cu padele amplasate pe volan maximizează performanţa şi eficienţa.

VEZI ȘI: S-a lansat noul Ford Focus la Sibiu. Uite cum arată! (VIDEO FOTO)

Iar adevăraţii pasionaţi pot beneficia de o ofertă specială de lansare pentru noul Ford Focus:
Pentru doar 14.000 Euro, TVA inclus, poţi demara la volanul noului Ford Focus Trend, cu 5 uşi, dotat cu motorizare de ultimă generaţie EcoBoost 1.0 l, 100 CP** şi cu dotări standard cum ar fi:
6 airbaguri
Volan şi schimbător îmbracate în piele
Sistem Ford MyKey
Sistem de control avansat al cuplului motor
Sistem de Asistență la plecarea din rampa (Hill Launch Assist)
În plus, poţi profita de pachetele de accesorii Protection, Styling şi Performance la un preţ special de lansare.

Cum ajungem la FORD SIBIU

Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48.

NU RATA: FOTO VIDEO Super ofertă la vopsitoria auto de la Genius Cars Ford Sibiu

Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro

Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00

Pentru detalii complete accesați www.fordsibiu.ro

*estimare realizata pentru noul Ford Focus, 5 usi, 1.0l EcoBoost, 100 CP, Euro 6, consum mixt 4.6 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 105.
**ofertă valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii participanţi la promoţie.

Ultima oră

Comentariul meu