încă o performanță bună pentru fotbaliștii de la fc inter star sibiu

Grupa 2006 pregatita de Daniel Murasan a castigat marele trofeu al celei de a 7-a editii a Cupei Viitorul , organizata in perioada 30 noiembrie -01 decembrie la Cluj-Napoca.inter star

Competitia indoor a fost rezervata copiilor nascuti in anii 2004, 2006, 2007 si 2008 , la ea participand peste 40 de echipe din intreaga tara.
La categoria 2006 , jucatorii Interstarului au inregistrat 5 victorii din tot atatea meciuri jucate marcand 17 goluri si primind 4 pe intreaga durata a turneului.
Rand pe rand Interstar a invins in grupa pe Atletic Kids cu 3-0, pe Sporting Cluj Napoca cu 6-0 si pe Viitorul Cluj (gazda turneului) cu scorul de 3-1.
In semifinala, sibienii au trecut cu 3-2 de FC Mara Baia Mare.
Finala mare a turneului a fost viu disputata, Interstar revenind de la 0-1 (gol primit in primul minut) si invingand cu 2-1 galonata echipa a celor de la Kinder Tg Mures.
Pe linga trofeul inmanat invingatoarei, Interstar Sibiu se mai mandreste si cu titlul de cel mai bun jucator al turneului primit de capitanul grupei 2006, Ianis Gandila .
Lotul folosit de Daniel Murasan a inclus pentru acest turneu urmatorii jucatori: Iustin Chirila, Cristian Boboc, Andreas Birbic, Darius Stroia, Luca Stanese, Alex Dutu, Ianis Gandila , Stefan Vestemean si Vicentiu Vlad.
„Felicit copiii si multumesc parintilor care ne sustin zi de zi precum si colaboratorilor mei Alex Gradinar si Silviu Manisor, cei care au un rol important in pregatirea echipei”-Daniel Murasan.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu