starea tatălui și fiicei spulberați pe trecerea de pietoni: ”bărbatul e ventilat mecanic” (video foto)

Medicii de la Spitalul Județean Sibiu au intervenit chirurgical în cazul bărbatului de 36 de ani care a fost lovit în plin de o autoutilitară pe o trecere de pietoni din zona Boromir – Ambient. Fiica acestuia este în afara oricărui pericol la Spitalul de Pediatrie.accident doi raniti ambient sibiu (14)

Medicii de la Spitalul Județean Sibiu sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a bărbatului accidentat luni seară pe Șoseaua Alba Iulia.
„Bărbatul de 36 de ani, din accidentul rutier de aseară din zona Ambient, este în stare critică, a suferit multiple leziuni cerebrale grave, e ventilat mecanic, internat în cadrul Secţiei Clinice Terapie Intensivă a SCJU Sibiu. Medicii fac tot posibilul pentru salvarea vieţii pacientului”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
Fiica acestuia, în vârstă de 9 ani, și ea lovită de șoferul grăbit, este într-o stare mult mai bună, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Medicii spun că viața acesteia nu este în pericol.

VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT AICI

Dosar penal pentru șoferul vinovat
Șoferul care a provocat această tragedie este din localitatea Sadu. Polițiștii i-au făcut dosar penal în urma accidentului de luni seară. ”Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui grav accident rutier”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

VEZI ȘI: Lunea blestemată la Sibiu: Cinci accidente și ȘAPTE VICTIME în câteva ore! (VIDEO FOTO)

Ultima oră

Comentariul meu