lunea blestemată la sibiu: cinci accidente și șapte victime în câteva ore! (video foto)

Cinci accidente, toate grave au avut loc luni în județul Sibiu. Patru dintre ele au fost în capitala județului, iar unul în Mediaș. Șapte persoane au fost rănite, cel mai grav, un tată cu fiica lui, fiind spulberați pe o trecere de pietoni din oraș.accident doi raniti ambient sibiu (19)

Cu siguranță că ziua de 8 decembrie va rămâne în analele județului Sibiu ca fiind ziua cu cele mai multe accidente grave din anul 2014. Numai puțin de cinci accidente s-au petrecut în acest început de săptămână pe drumurile din Sibiu și Mediaș.

Accident grav la intrarea în Cristian
În jurul orei 09,00, pe DN 1, în afara localităţii Cristian, o conducătoare auto în vârstă de 21 de ani, din municipiul Mediaş, în timp ce conducea autoturismul spre Sibiu, pe banda I, nu s-a asigurat înaintea efectuării virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar pe aceeaşi direcţie, pe banda a II-a, de către un sibian în vârstă de 20 de ani.
VEZI MAI MULTE DETALII AICI

Tată și fiică spulberați pe trecerea de pietoni
Al doilea accident a avut loc în jurul orei 17.00 în apropiere de Moara Boromir și Ambient, pe șoseaua Alba Iulia. Un bărbat de 36 de ani și fiica sa de 9 ani au fost loviți în plin de un autoturism în timp ce traversau strada regulamentar.
Ambii au ajuns în stare gravă la spital.
VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT AICI

Coliziune între un TIR și un taxi
Al treilea eveniment rutier a avut loc la ora 18:50 la intersecția dintre DN1T și Calea Șurii Mici, în Sibiu. Un taximetrist a virat la stânga fără să acorde prioritate unui TIR. Șoferul din taximetru a  fost rănit.

Tânără lovită pe trecerea de pietoni
O tânără în vârstă de 23 ani a fost lovită în timp ce traversa strada pe Calea Dumbrăvii, în zona CEC de către un autorurism care se deplasa spre Piața Unirii. Șoferul în vârstă de 53 de ani a observat prea târziu pietonul și a lovit-o pe zebră,accidentul având loc în jurul orei 19.20.

Femei accidentate pe zebră
În fine al cincelea accident a avut loc în jurul orei 23.00, în municipul Mediaș. Acolo, pe șoseaua Sibiului două femei au fost acroșate în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii