am aflat cum va fi vremea de crăciun şi revelion la sibiu și în țară
FOTO arhivă

Meteorologii au emis prognoza meteu până la finele lunii în curs pentru toată România. La Sibiu vremea se anunță a fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an, iar șansele să avem precipitații abundente sunt destul de mari.piata mare

În decembrie, valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale în aproape toată ţara, local în sud-estul şi sudul ţării fiind posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât în mod obişnuit.
Astfel, în timp ce în Moldova şi în Transilvania temperatura medie a lunii este estimată între -5 şi zero grade Celsius, în zona Dobrogei şi a Banatului, valorile pot atinge chiar şi 2-3 grade Celsius. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste medii, iar în sud şi vest sub norme.
În Maramureş, Banat, Oltenia şi Crişana sunt prognozate precipitaţii ce pot ajunge până la 92 de litri/mp, în timp ce în Dobrogea şi Moldova normele medii se vor încadra între 20 şi 40 de litri/mp.
sursa: gandul.info

Ultima oră

Comentariul meu