video au început lucrările la noul hotel de gheață de la bâlea lac. sandra vine la inaugurare!

Anul acesta, Proiectul de Marketing Turistic ‘Hotel of Ice — Bâlea Lac’ vine cu o nouă provocare pentru turiști: Zodiac ! Hotelul de gheață ridicat în fiecare iarnă la Bălea Lac le va oferi turiștilor 12 camere cu teme zodiacale. Cântăreața Sandra va veni în această iarnă la Bâlea Lac.hotel de gheata balea lac

Construirea clădirii de gheață a început pe 1 decembrie și își va aștepta primii oaspeți începând cu 20 decembrie.
În acest sezon, Hotelul de Gheață de la Bălea Lac va fi ridicat pentru a zecea oară, tema artistică fiind Zodiacul. ‘Hotelul va avea 12 camere, fiecare reprezentând câte un semn zodiacal. 2014 este anul în care vrem să coborâm zodiacul de pe harta cerului, la Bâlea. Artiștii se pregătesc deja pentru a-și transpune creativitatea în blocurile de gheață. Decorul, iluminatul și numele fiecărei camere vor fi alese astfel încât să reconstituie cele douăsprezece semne zodiacale. Hotelul de Gheață reprezintă o adevărată provocare, un gând născut din dorința de a aduce ceva nou în turismul românesc, ceva care să îmbine aventura și distracția cu cele mai noi concepte de promovare turistică existente. Alături de Hotel of Ice, va fi ridicat și ‘satelitul’ acestuia, o structură formată din trei camere de tip iglu, unite de un hol central si coridoare, precum si deja celebra Biserică de Gheață’, a declarat Arnold Klingeis, initiatorul Proiectului de Marketing Turistic ‘Hotel of Ice — Bâlea Lac’.

Atrage turiști foarte mulți
Acest adevărat magnet pentru turisti, atât români, cât si străini, a fost vizitat în fiecare an de circa 15.000 de persoane. Petrecerea la Hotel of Ice începe înainte de Crăciun și tine, în fiecare an, până în aprilie, uneori până în mai, în functie de conditiile meteo, deoarece Hotel of Ice, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud—Est, este construit din zăpadă și ‘cărămizi’ confectionate din gheata lacului Balea. Tot ca în fiecare an, în holul central al hotelului va fi amenajat barul Hotel of Ice si Restaurantul de Gheață, unde turistii vor fi serviți cu mâncăruri așezate pe platouri de gheață și vor putea bea din pahare de gheață. Fiecare cameră își va primi oaspeții cu statui, candelabre de gheață și un pat dublu, asezat pe un podium de gheață. Asa cum turistii deja s-au obisnuit, hotelul va fi amplasat si anul acesta în apropierea Stației de Telecabină de la Bâlea Lac.

Sandra, printre clienții de lux
Sandra promis că va da curs invitației de a vizita Hotelul de Gheață de la Bălea Lac în acest sezon aniversar al celei de-a zecea ediții a minunii din Carpați. Este în discuție și posibilitatea ca diva să susțină un miniconcert la Hotelul de Gheață, în februarie 2015.
Hotel of Ice Bâlea Lac a fost partener oficial al concertului Sandra&Bând, eveniment ce a avut loc în 2 decembrie, Sala Palatului din București.
Lucrările la Hotel of Ice Bâlea Lac au fost demarate oficial chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, astfel încât cântăreața nu poate vedea în aceste zile minunea care atrage în inima Transilvaniei turiști din întreaga lume, însă a primit invitația și, cu siguranță va face o vizită la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, unic în Europa de Sud-Est.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=VO5KIwlRm_o”]

Ultima oră

Comentariul meu