sărbătorile de iarnă, inaugurate oficial la copşa mică

Sfântul Nicolae a adus la Copşa Mică în tolba lui bogată, ca in fiecare an pe lângă obișnuitele daruri, bucuria colindului și feeria iluminatului stradal, specifice perioadei Sărbătorilor de iarnă. copsa mica

Vineri, 5 decembrie 2014, ora 18.00, cetăţenii care și-au serbat numele sfânt, însoţiţi de prieteni şi membri ai familiei, s-au adunat cu mic cu mare în Sala de festivități a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică, și au participat la un concert de colinde susţinut de Corul “Gheorghe Șoima” al Protopopiatului Ortodox Mediaș și Corul “Ioan Axente Sever” al Bisericii Ortodoxe Axente Sever.
După concert, toate persoanele prezente au fost servite cu tradiționalele produse de post (colaci, mere, cozonac) și un pahar de vin, iar dl. primar Daniel Tudor Mihalache a urat tuturor colindătorilor și cetățenilor prezenți Sărbători Fericite alături de cei dragi.
La eveniment pe lângă oficialitățile locale au participat şi membrii Consiliului Local, Sfatului Bătrânilor, Grupului de dezbateri publice, Pompierii Voluntari, Polițiști locali, preoți locali şi alţi invitați.
Încheierea sărbătorilor de iarnă, va fi marcată ca de obicei, de sărbătoarea ortodoxa a Sf. Ioan în fața primăriei Copșa Mică în jurul tradiționalului foc cu vin fiert și cozonac.
Fie ca această perioadă de sărbătoare să aducă bucurie în sufletele copşenilor și a românilor de pretutindeni.

Ultima oră

Comentariul meu