foto medieșeancă ucisă în scoția: luciana maurer avea 23 de ani și o fetiță de 7 ani

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost ucisă în localitatea scoțiană Falkirk, în după amiaza zilei de vineri. Luciana Maurer a fost omorâtă se pare, de un bărbat de 38 de ani care a fost reținut sâmbătă de poliția  scoțiană.

luciana-maurer222
Casa în care a fost găsit cadavrut tinerei din Mediaș

Luciana era plecată la muncă în Marea Britanie, ca să câștige bani pe care să îi trimită acasă familiei și fiicei sale în vârstă de numai 7 ani.
Poliția din Mediaș a informat familia despre tragedia avută loc în 5 decembrie în Scoția și că femeia a fost găsită moartă în dormitorul casei în care locuia. Se pare că aceasta a fost înjunghiată, iar poliția din localitatea Falkirk a deschis deja o anchetă.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO MEDIEȘEANCA UCISĂ în Scoția, escortă și narcomană, susține presa britanică

Suspect reținut
Polițiștii au reținut și un suspect. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care va fi dus în fața anchetatorilor pe parcursul zilei de luni. Presa britanică a dezvăluit încă de vineri detalii despre macabra crimă.

Poliția scoțiană a făcut apel la calm, astfel de crime fiind foarte rare în orășelul Falkirk,  cu o populație de numai 30.000 de locuitori, aproape de trei ori mai mic decât Mediașul. Anchetatorii au precizat că nu mai caută alt suspect, deoarece au destule probe împotriva criminalului de 38 de ani, a cărui identitate nu a fost încă divulgată. Inspectorul șef Mandy Paterson, de la poliția locală spune că ancheta este în desfășurare.
”Facem cercetări la locul unde a fost găsită decedată această femeie. Anchetatorii au ridicat probe și au discutat și cu vecinii”, a spus acesta în presa britanică.

Familia cere ajutorul statului
Luciana provine dintr-o familie săracă din Mediaș. Oamenii nu își permit să repatrieze corpul neînsuflețit al acesteia, pentru că totul costă în jur de 10.000 de euro. ”Sperăm ca ambasada României și autoritățile să ne ajute…” spune Denisa Zoltan, sora tinerei ucisă în Scoția.

medieșeanca luciana maurer avea 23 de ani
Medieșeanca Luciana Maurer avea 23 de ani

Durerea este mare acasă la Mediaș. ”Nu te vom uita niciodata …odihneste-te in pace..te iubesc enorm..invata-ma sa traiesc fara tine ..te implor!tu esti printre ingeri sa nu ma lasi niciodata sora mea ..! Ai plecat si mai lasat a nimanui! Ai plecat sora mea… Acolo tu te odihnesti, dar eu ce fac fara tine? (..) Te iubesc din tot sufletul”, spune sora victimei într-o postare pe pagina sa de facebook.

 

Ultima oră

Comentariul meu