marian râlea îl aduce pe moș crăciun la teatrul gong din sibiu!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și Fundația „Abracadabra” prezintă spectacolul „Darul lui Moș Crăciun”. Spectacolul va avea 3 reprezentații speciale în datele de 10 și 11 decembrie, de la orele 11:00, și respectiv pe data de 21 decembrie, de la ora 18:00. marianralea

Decembrie este o lună magică, plină de poveşti cu personaje fabuloase, care an de an, reiterează tradiţiile legate de un eveniment esenţial în civilizaţia omenirii: Crăciunul, sărbătoarea începutului, a naşterii, a copilăriei şi prin urmare, a bucuriei. Spectacolul de la Sibiu suprinde atmosfera de sărbătoare a lunii decembrie şi cuprinde poveştile „Darul Sfântului Nicolae”, „Povestea Brăduţului” și „Povestea Naşterii Pruncului Iisus”. „În ajunul sărbătorii Naşterii lui Iisus vă invităm să stăm împreună, copii mari şi copii mici, la gura sobei şi să depănăm poveşti de Crăciun.”, a declarat Marian Râlea la sosirea în Sibiu.
Magicianul Marian Râlea se află pentru prima dată la Teatrul „Gong” din Sibiu și își propune să aducă bucuria și magia poveștilor de iarnă într-un spectacol interactiv cu surprize pentru copii. Bradul impodobit, darurile, casa luminată de strălucirea steluţelor, toate bucuriile specifice lunii decembrie creează o atmosferă fericită pentru cei mici şi care le aminteşte celor mari de vremea copilariei şi de Moş Crăciun. Alături de Magician vor mai urca pe scenă actorii Raluca Pavel, Adrian Prohaska, Nicolae Suciu, Doriana Tăut, Alexandru Verzescu și Vlad Laurențiu. Această producție a fost creată în cadrul proiectului Magic Show Fest pentru a marca 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Spectacolul are o durată de 1h20min și este recomandat copiilor peste 3 ani.
Toate biletele pentru reprezentațiile din data de 10 si 11 decembrie au fost deja epuizate, iar numărul locurilor pentru reprezentația din data de 21 decembrie sunt limitate.
Accesul publicului la aceste reprezentații se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic, iar pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu