imagini incredibile – pieton lovit pe zebră la sibiu. acesta i-a cerut iertare șoferului (video)

Accident aproape șocant și totodată incredibil la Sibiu. Un bărbat a fost lovit violent de un șofer neatent chiar pe o trecere de pietoni din oraș. Se pare că acesta ar fi alergat în timp ce traversa.accident trecere

Imaginile postate pe internet redau destul de clar evenimentul rutier petrecut pe 2 decembrie. În acestea se observă cum șoferul accelerează și îl lovește pe pieton, chiar când acesta traversa.
Șoferul a lăsat doi pietoni să traverseze, dar nu a făcut același lucru cu un al treilea care a țâșnit pe trecere, grăbit fiind să traverseze. Vă vine să credeți sau nu, tot pietonul, care deși era lovit la cap, și-a cerut scuze în fața șoferului.
Acesta din urmă a plecat pe drumul său, același lucru făcându-l și pietonul, accidentul nefiind semnalat celor de la IPJ Sibiu.
Vizionați mai jos imaginile surpinse de un alt șofer, care aștepta regulamentar să traverseze toți pietonii.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IS0fznym-MQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/IS0fznym-MQ/sddefault.jpg” caption=”Sofer vs Pieton”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Acest clip ar trebui sa ajunga la Politie. Au aparatura necesara sa descifreze numarul de inmatriculare,asa ceva nu trebuie sa ramana nepedepsit. Sau soferul respectiv si-a desenat singur zebra?