nobila casa la sibiu: un nou concept de magazin, oferit sibienilor de un brand românesc
Primul magazin Nobila Casa amenajat conform noului concept. Cel din Sibiu va fi asemănător.

Nobila Casa, primul lanţ de magazine home&deco din țară deţine zece magazine, printre care unul la Sibiu, în incinta Shopping City.

primul magazin nobila casa amenajat conform noului concept. cel din sibiu va fi asemănător.
Primul magazin Nobila Casa amenajat conform noului concept. Cel din Sibiu va fi asemănător.

Povestea este una de succes: pentru a satisface așteptările celor mai exigenți clienți, echipa Nobila Casa a decis să ofere sibienilor un nou concept de magazin, o experiență unică pentru decorarea căminelor. Despre acest nou început ne povestește Gündisch Ágnes, director comercial al lanțului de magazine Nobila Casa.nobila casa logo

Foarte curând Nobila Casa se va muta într-o nouă locație în incinta complexului comercial, o locație mai spațioasă, mai vizibilă.Cum începe povestea Nobila Casa? 

Nobila Casa face parte dintr-o afacere de familie. Intr-o mică croitorie am început să confecționăm șorțuri și șervete de bucătărie pentru un mic magazin.

De la șorțuri ați ajuns la o sortimentație care acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin living până la baie, cu perdele, draperii și mobilier de design. Nobila Casa a devenit sinonimul bunului gust în materie de decor interior și sa impus ca un veritabil brand românesc.

În scurt timp ne-am dat seama că sunt foarte căutate obiectele decorative. Pe vremea aceea erau greu de procurat. Cu multă muncă și devotament am extins sortimentația, ne-am mutat într-o locație mai mare, în centrul Clujului – aici funcționează de 15 ani primul magazin Nobila Casa. Azi deținem un lanț de zece magazine, deschise în orașe din țară și București, urmând ca în 2015 să deschidem trei noi magazine.

Care sunt atuurile noului concept?

Împreună cu o echipă de designeri am conceput un magazin modern, cu lemn natural în combinație cu suprafețele metalice, cu multă lumină. Dorim să oferim o experiență unică, care urmărește filosofia Nobila Casa: să susținem relația sentimentală dintre persoane și decorațiuni. Dorim să înfiltrăm o pasiune pentru a decora cu bun gust toate căminele. Oferim soluții luxoase pentru cei mai exigenți clienți, care se adaptează și la bugete mai modeste.

masă festivă cu decorațiuni de sezon de la nobila casa
Masă festivă cu decorațiuni de sezon de la Nobila Casa

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu