soțul loredanei groza, ridicat de mascați

Andrei Boncea a fost luat pe sus și dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală.loredana-groza

Potrivit unor informaţii obţinute de reporterii spynews.ro, Boncea a fost adus cu mandat. Încă de dimineaţă, ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins la sediul firmei deţinute de Andrei Boncea pentru percheziţii. De aici, oamenii legii au ridicat şi mai multe documente.  El este audiat de poliţişti în condiţiile în care s-a aflat la cârma trustului Media Pro până în 2011. Boncea a fost director general al studiourilor de film şi televiziune din 1998, an în care s-a căsătorit cu Loredana Groza. Boncea a fost şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Percheziţii în mai multe judeţe din ţară
Procurorii Parchetului Capitalei şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat  astăzi 41 de percheziții în Bucureşti, Ilfov, Dâmboviţa, Argeş şi Brăila. Potrivit acestora, din probele adunate până la acest moment în acest caz a reieşit că suspecţii „au iniţiat, derulat şi participat la circuite evazioniste şi de spălare a banilor, prin intermediul cărora, folosindu-se de documente false şi înregistrări contabile fictive, s-au sustras de la plata obligaţiilor fiscale transferând sume importante în contul unor societăţi comerciale cu comportament de tip fantomă, de unde banii erau retraşi în totalitate în numerar”. Prejudiciul adus se ridică la aproximativ 6 milioane de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit, iar suma totală spălată prin evaziune fiscală este de apoximativ 15 milioane de lei. De asemenea, în acest dosar anchetatorii au emis mandate de aducere pe numele a 27 de persoane.

Ultima oră

Comentariul meu