foto a început montarea instalațiilor pentru sibiu lights&more. vezi live inaugurarea!

Instalațiile cu leduri, care se vor întinde pe 300 de metri, pe întreaga Pietonală Nicolae Bălcescu, între 15 decembrie și 1 ianuarie, au ajuns, noaptea trecută la Sibiu iar specialiștii intalieni au și început montarea structurilor luminoase. sibiu lights&more

Ediția a doua a Sibiu Lights and More se anunță a fi una de poveste. Cele două structuri care vor fi amplasate la capetele pietonalei, cu înălțimea de 21 de metri și lungime de 20 de metri, vor  crea o atmosferă unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene.
Structurilecu 80 de mii de led-urimulticolore, care vor  fi montate pe pietonala Nicolae Bălcescu, încep să prindă contur. „Tirul cu întreg decorul a ajuns la Sibiu, in aceasta dimineata, la ora 5. Nu am vrut să pierdem timpul așa că, alături de specialiști am început montarea lor pe bulevardul Bălcescu. Până pînă 14 decembrie  totul va fi pregătit și invităm pe toata lumea să se bucure de acest eveniment unic în țara noastră”, spune Sandra Dragoman, managerul Sibiu Lights and More.
Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală, intre 15 decembrie si 1 ianuarie se vor putea bucura de un eveniment complet. Pe langa cele 80 de mii de leduri multicolore care se vor aprinde pe bulevardul central, organizatorii au pregatit mai multe surprize, printre care foc de artificii, concerte si concursuri cu Moș Crăciun.


Construcția care cuprinde zeci de mii de leduri se va aprindem în cadrul deschiderii oficiale a Sibiu Lights &More, pe 15 decembrie 2014, la ora 18:00. Evenimentul va fi întregit de un concert al trupei Domino, urmat de un impresionant foc de artificii și concursul ”Moș Crăciun, cadouri pentru cei mici”. Sibienii, dar și turiștii care vor vizita orașul nostru, se pot bucura zilnic de atmosfera de sărbătoare care va cuprinde, anul acesta, întreaga pietonală.
Luminițele vor fi aprinse pe toată perioada evenimentului, de luni până joi, de la orele 17:00 până la miezul nopții, iar vineri, sâmbătă și duminică de la 17:00 la ora 02:00.
Ediția a doua a Sibiu Lights&More îl va avea ca amfitrion pe cunoscutul actor sibian Bogdan Sărătean, iar deschiderea oficială, precum și celelalte concerte cuprinse în eveniment, vor fi transmise live, pe internet, prin intermediul RomaniaLiveEvents în playerul de mai jos!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu