carmen iohannis în trend cu moda. ce spune despre ea hairstylistul care o aranjează!

Prima doamnă a României are grjă de imaginea sa, dar acest lucru nu se întâmplă doar de când soțul ei a fost ales Președinte al României.carmen iohannis

Nu este un secret că soția lui Klaus Iohannis este o prezență deosebit de plăcută și agreată de mai toată lumea.
Carmen Iohannis este foarte atentă cu ținuta sa și are grijă de toate detaliile legate de cum arată, mai ales acum că este ”prima doamnă” a României.
Profesoara de engleză de la Lazăr, merge regulat la un salon de înfrumusețare și nu face acest lucru doar de când s-a produs probabil cea mai majoră schimbare din viața sa. Carmen este clientă obișnuită a salonului ”Luciano”, aflat în Piața Mare a Sibiului, iar cel care se ocupă de ea de fiecare dată, spune că soția președintelui este o femeie mai mult decât normală.
”Este clienta salonului nostru și nu a venit doar odată aici. Practic vine la noi de aproximativ 3 luni. Este consecventă și de obicei vine și de două ori pe săptămână”, a  spus Luciano, pentru oradesibiu.ro.

Simplă și modestă
Când vine vorba de omul Carmen Iohannis, Luciano spune că soția președintelui ales este o persoană extrem de sociabilă. ”Este o persoană mai modestă decât pare. E cea mai normală clientă posibilă! Este un om simplu și modest”, mai spune Luciano. Acesta mai spune că nimic nu s-a schimbat în atitudinea doamnei Iohannis după ce soțul ei a fost ales președinte al României. ”Avem o relație client – coafor deosebit de caldă. Să știți că nu se simte nicio diferență la ea. Așa a fost și înainte de alegeri și așa a și rămas după alegeri”, mai povestește hairtstilistul soției lui Iohannis.

Coafură modernă
Când vine vorba de coafura primei doamne a României, aceasta este una care i se potrivește. ”Este ceva modern care se pretează  în special pentru dânsa. Se îngrijește foarte mult și e foarte bine! Am considerat că nu este nevoie de o schimbare radicală din acest punct de vedere. Este o coafură medie ca lungime”, a mai explicat Luciano.

Iohannis se tunde la Baroq
Președedintele ales folosește deocamdată serviciile altui salon de înfrumusețare din Sibiu. Luciano spune însă că ușa salonului său este oricând deschisă și pentru el. ”Este posibil să îl aducă și pe dânsul la noi”, a mai explicat Luciano.

Ultima oră

Comentariul meu