video timișoara, copy paste după sibiu în târgul de crăciun

Bănățenii au deschis pe 1 decembrie Târgul de Crăciun și iluminatul festiv de sărbători din Timișoara. Centrul orașului are acu o perdea de lumini identică cu cea din centrul Sibiului.sibiu timisoara

Piaţa Victoriei din centru Timișoarei seamănă de câteva zile izbitor de tare cu Piața Mare din Sibiu, dintr-un anumit aspect. Pe platoul din faţa Operei a fost ridicată o perdea de beculeţe după modelul celui existent la Sibiu. Cupola a fost realizată din 60.000 de beculețe și este înaltă de 23 de metri.
Această cupolă de lumini, care cuprinde nu mai puțin de 60.000 de leduri, este una dintre noutăți iarna aceasta la Timișoara”, a afirmat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.
Sursa video: digi24.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Va contrazic. Nu seamănă izbitor, bani seamănă deloc. Pentru informarea voastră, si in Arad au pus o astfel de plasa de beculete. Dar nu sunt dupa modelul celei din Sibiu. DELOC! Sunt cu lumina rece, cea din Sibiu e cu lumina calda. Sunt rectangulare sau patrate, in Sibiu e in forma de stea. In concluzie, in Sibiu da târgului un aer magic, in Timisoara si Arad dau doar lumina. Rece… Nimic magic… Va recomand sa mergeti la Sibiu, mai ales ca in curând va fi instalat si tunelul cu 80.000 de leduri pe întreaga zona pietonala. Abia astept!