Mihaela Rădulescu le răspunde celor care au acuzat-o de infidelitate în relația cu OȚIL

Vedeta tv a răbufnit și a transmis un mesaj public tuturor celor care au acuzat-o și au jignit-o după ce s-a afișat în public la braț cu milionarul austriac Felix Baugartner.raduleasca

Ea nu a tinut in ea si a spus raspicat tot ce a deranjat-o mereu. Din aceasta cauza multi poate au vazut-o ca un om rau. Prezentatoarea TV a tinut sa explice de faptu cum stau lucrurile.
„Nu sunt un om rau si nu voi fi niciodata. Sunt doar o luptatoare si o hotarata (si ascultata) voce publica. De aceea imi acord dreptul de a vorbi, in cunostinta de cauza, exact despre lucrurile ….despre care tac altii, acceptand sa traiasca ba cu musca pe caciula, ba cu constiinta incarcata de tot felul de mizerii care-i vor urmari, ca umbra, toata viata. Imi asum opiniile, imi apar drepturile si prietenii si lupt oricand si pentru oameni pe care nu-i cunosc, dar care au nevoie de forta unei voci publice credibile. Iar acest spatiu e unul foarte ingaduitor, dar si foarte frecventat de cei ca mine” a scris Mihaela pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu