video foto iohannis a predat ștafeta lui astrid fodor. reacția noului primar a venit promt!

Klaus Iohannis și-a luat adio de la consilierii locali cu un scurt discurs și cu o strângere de mână. Președintele ales a primit aplauze la scenă deschisă la plecarea sa din sala de ședințe.iohannis si fodor (27)

După ce și-a dat demisia din funcția de primar al Sibiului, Klaus Iohannis a participat și la ședința de Consiliu Local, acolo unde a ținut un mic discurs la despărțirea de cei cu care a colaborat cât timp a fost primar al Sibiului.
“Este un moment foarte special pentru mine. Este prima dată când intru în ședința Consiliului Local, fără eșarfă. Am primit prin voturile românilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu”, a spus Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Iohannis a demisionat de la Primărie: Când spun ACASĂ, spun SIBIU!

Acesta a mulțumit tuturor colaboratorilor săi, cu care spune că a avut o colaborare foarte bună.
“Am reușit împreună, Consiliul Local cu mine (…) să transformăm Sibiul. O transformare de durată”, a mai spus Klaus Iohannis.
Succesoarea lui în funcția de primar interimar este Astrid Fodor.


Ea a fost aleasă cu 21 de voturi pentru și două împotrivă.
Astrid Fodor i-a mulțumit personal președintelui ales, Klaus Iohannis, alături de care a lucrat ca viceprimar din anul 2008.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=9mm6P0RPtzQ”]
Iohannis a demisionat și de la Apă Canal
“Subsemnatul, Klaus Werner Iohannis, (…) începând cu data de 2 decembrie 2014, demisionez din calitatea de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară APĂ Sibiu, reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor a SC APĂ CANAL SA Sibiu, din calitatea de membru în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, precum și din orice altă funcție publică pe care o dețin sau pentru care am fost mandatat de Consiliul Local al Municipiului Sibiu/Municipiul Sibiu. Vă mulțumesc pentru colaborare!”, a scris Klaus Iohannis textul demisiei, acceptată marți de consilierii municipali din Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=b0ZfnT8RIpg”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu