victorie incredibilă pentru csu cu mureșul. sibiul a învins cu 91-78!

CSU Sibiu a învins duminică seară pe BC Mureș cu 91-78 (21-30, 22-23, 22-6, 26-19), la capătul unui meci în care echipa lui Perisic a mai pierdut încă un jucător, pe Bubnic, care a ieșit accidentat.perisic

Sibiul a obținut duminică seară o victorie mult mai grea decât o arată scorul final. Sibienii au jucat modest în primele două sferturi, dominate clar de echipa oaspete, dar după pauză, în ciuda faptului că Bubnic a ieșit accidentat, iar Popovic nu a fost nici el în lot, tot din cauza unei accidentări, lucrurile s-au schimbat.
CSU a dominat lupta sub panou, atât în atac cât și în apărate. Lee a fost providențial și a recuperat minge după minge, iar Seals, Calotă și Bojovic au răzbunat toate ratările din primele două sferturi.
Sibiul a întors soarta meciului în sfertul trei, iar în ultimele 10 minute, jucătorii lui Perisic, au evoluat inteligent, învingând până la urmă cu 91-78.
Sibiul joacă etapa viitoare la Mediaș, cu Gaz Metan din localitate.

CSU:
Bojovic 26, Seals 20, Calotă 11, Lăpuște 4, Bubnic 4, Johnson 9, Lee 17.

Felicitări la scenă deschisă pentru jucători
”Așa cum am spus, în ultimele două săptămâni am avut multe accidentări, totuși am jucat. Astăzi am jucat fără Popovic. După trei- patru minute, am rămas fără Bubnic. Asta înseamnă că am jucat fără doi pivoți, cu patru jucători străini pe teren. Tot ce pot să spun este că îi felicit pe băieți. Nu am înțeles imediat jocul, după ce am rămas fără al doilea pivot, a trebuit să schimbăm puțin jocul, ceea ce a creat, pentru moment, o stare de confuzie. Dar eu nu pot decât să îi felicit, pentru că această energie și valoare de care au dat dovadă. De obicei, nu îmi place să spun despre jucătorii mei că sunt atât de buni, dar cu atitudinea care au avut-o în această seară și energia, într-adevăr merită susținere maximă și respect din partea tuturor, pentru meciul din această seară. Asta pentru că am jucat cu o echipă foarte bună, o echipă care are jucători foarte buni, cu foarte  bune  abilități, și mai ales că am jucat fără doi jucători, importanți pentru echipa noastră, doi pivoți. Nu știu ce echipă poate juca fără doi pivoți așa ușor, cu excepția celor două- trei echipe, cele mai bune, care au 10 jucători în rotație. Au fost curajoși, au fost buni și au avut încredere în ei. Meritau, cu siguranță, această victorie”, a mai spus printre altele la conferința de presă de după meci, antrenorul Miodrag Perisic.

Ultima oră

Comentariul meu