polițiștii locali au ”arestat” o capră pentru vandalism
capra in santa cruz
Capra s-a calmat și a călătorit linștită pe bancheta din spate a mașinii de Poliție. SURSA: Twitter Policia Local Santa Cruz de Tenerife.

Furtuna care s-a abătut weekend-ul acesta peste Insulele Canare va rămâne în istorie, dar nu pentru pagubele lăsate, ci pentru cele provocate de o capră. Vântul, care a suflat timp de două zile cu peste 130 de kilometri ca oră, în capitala provinciei Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, a dărâmat și gardul unui adăpost de animale, dintr-un cartier mărginaș al orașului.

O capră a ajuns pe străzi dezorientată, dar mai ales speriată, iar instictul de conservare a făcut-o să se lupte cu toate mașinile parcate pe care le-a întâlnit. Povestea caprei nu se încheie aici. Potrivit presei locale, un apel la 112 a semnalat Poliției Locale prezența unei capre nărăvașe pe străzi, care împunge mașinile parcate. Un echipaj al Poliției Locale a intervenit prompt și au identificat capra la locul incidentului.

Polițiștii s-au văzut în situația inedită de a fi nevoiți să ”aresteze” o capră pentru acte de vandalism. Misiunea nu a fost deloc ușoară, pentru că animalul speriat, devenise extrem de violent. În cele din urmă, când au reușit să pună mâna pe ea, capra s-a liniștit și s-a predat, urcând ca orice infractor reținut, pe bancheta din spate a mașinii de Policia Local. Fotografiile cu capra în mașina de Poliție au devenit virale pe Twitter.

Agenții au dus capra la sediu și au cazat-o în curte, până când îi va fi găsit stăpânul, dacă o va mai revendica cineva. Proprietarii mașinilor vandalizate vor avea și ei o misiune dificilă în a convinge asiguratorii, că o capră le-a tamponat mașinile. Legal, stăpânul animalelor este cel răspunzător, dacă va fi găsit.

 

Ultima oră

Comentariul meu