Horoscop decembrie 2014: daca sunteti curiosi sa aflati ce va prezic astrele in ultima luna din anul 2014, cititi horoscop luna decembrie 2014: bani, dragoste si sanatate.
horoscop decembrie 2014

Horoscop lunar berbec decembrie 2014
Este posibil ca un eveniment secular sa va aduca o surpriza placuta. Membrii apropiati ai familiei vor fi interesati de planurile dvs stiintifice si creative. Norocul este aproape in viata personala, iar relatiile comune si sentimentale nu prezinta singuranta. Experientele romantice, conversatiile cu o persoana iubitoare si intalnirile din dragoste, aduc emotii. Aveti grija de sanatate, deoarece oboseala va slabeste imunitatea.

Horoscop lunar taur decembrie 2014
In aceasta luna vi se fac multe promisiuni. Puteti implementa cu succes o multime de lucruri pe care nu le puteati face inainte. Personal, lucrurile sunt stabile. Investitiile va aduc prosperitate si aveti succes in sfera sociala. Pe parcursul lunii, astrele va protejeaza din toate partile. Ganditi-va la cariera si ca este timpul pentru a inainta in domeniul sentimental si sa va ganditi la o relatie serioasa. In viata personala va asteapta bucurie și dragoste. Fiti sincer cu dvs.

Horoscop lunar gemeni decembrie 2014
Nu cautati “fericire” in jocuri de noroc si speculatii, pentru ca nu este o idee buna. Starea dvs de spirit fluctueaza de la succese sau esecuri. Probabil la sfarsitul perioadei va trebui sa calatoriti din motive familiale sau din cauza intereselor materiale ale rudelor. Punctul finantelor ajunge intr-o zona care propune modificari pentru a va asigura succesul dumneavoastra. Intr-un efort de a face bani, nu acordati atentie sanatatii dvs. Puteti avea probleme cu nervii.

Citeste tot horoscopul pe BEWOMAN.RO

Ultima oră

Comentariul meu