VIDEO FOTO: Iohannis primit cu aplauze la Hermania. Președintele, solicitat la zeci de fotografii! (DETALII DIN CULISE)

Promisiunea președintelui ales Klaus Iohannis de a participa la o reuniune alături de oamenii care au pus pe roate campania electorală la Sibiu, s-a concertizat joi seară la restaurantul Hermania. Președintele a fost extrem de sociabil cu cei peste 130 de invitați.

hermania
Desfășurată cu ușile închise, întâlnirea celor din ”noul PNL” după cum a spus Iohannis, cu președintele ales al României, a fost mai mult decât una formală.
Totul a fost pus la punct până la ultimul detaliu. Locația, una de top a orașului, a fost rezervată în totalitate pentru dineul dat în cinstea lui Iohannis.
Cei 130 de invitați au fost puși pe o listă atent controlată la intrare de câțiva oameni ai PNL-ului și de câțiva de la SPP.
După cum au mărturisit la ieșire și câțiva invitați, a fost o seară memorabilă, alături de cel mai de vază om al Sibiului din ultimii 25 de ani.

Euforie în sânul liberalilor
Toți invitații au venit cu zâmbetul pe buze la întâlnirea cu Iohannis, și nici nu aveau motive să nu o facă.
Deputatul Ioan Tămâian a spus că ”nu e vorba de o petrecere. E vorba de o întâlnire cu domnul președinte. Dânsul se întâlnește cu toți de la PNL Sibiu. E de fapt o întâlnire prietenească. (..) Și dânsul e încântat de rezultatul de la Sibiu, la fel ca și noi. Pentru Sibiu e o mare cinste că avem un președinte de aici de la noi”.
Raluca Turcan a afirmat și ea că ”este o întâlnire a staff-ului care a muncit tare mult în această campanie, cu preşedintele ales, şi cred că e o întâlnire de bun augur de ambele părţi. Este o întâlnire de mulţumire că am reuşit să dăm României acest proiect de viitor şi că am dat României o şansă şi am dat românilor cinstiţi, buni şi decenţi din această ţară o şansă”.

VEZI ȘI: IOHANNIS ÎN FAȚA RESTAURANTULUI HERMANIA LA PETRECEREA PNL : “Am venit să mă văd cu colegii și colegele din NOUL PNL”

Primarul Mediașului, Teodor Neamțu, a avut chiar și un mesaj pentru Iohannis. ”E o întâlnire firească. E o mândrie pentru Ardeal că avem președinte de la Sibiu. Am un singur mesaj pentru domnia sa: Să nu se schimbe!
Senatorul Nicolae Neagu a afirmat la intrarea în Hermania că ”mizăm că se va ține de promisiune. Noi ne vom ține. Suntem foarte încântați de votul dat de sibieni. Le mulțumim încă odată. Acesta este motivul pentru care dorim să îi adresăm din partea celor care l-au ales, mult succes”.
La întâlnire a venit și viceprimarul Virgil Neamțu. ”Ne mai întâlnim ca și cu ocazii din acestea mai altfel și mai plăcute”, a spus acesta.

Meniu românesc, atmosferă de sărbătoare
Klaus Iohannis a venit la ora 18:22, însoțit de câțiva oamenii de la SPP. A coborât sobru din mașină, a dat o scurtă declarație și a intrat în restaurant. Primirea a fost una pe măsură. Ropotele de aplauze s-au auzit până dincolo de zidurile groase ale restaurantului, iar liberalii au exultat la vederea omului pe care l-au susținut să ajungă Președintele României.
Iohannis a fost extrem de sociabil. A luat o cupă de șampanie și a ciocnit cu fiecare invitat. Mai mult nu a refuzat nicio invitație de a face fotografii alături de aceștia, chiar dacă acest ”exercițiu” a durat mai mult de 30 de minute.
După fix o oră a plecat exact așa cum a venit. Salutat de toată lumea și sobru, cum îi stă bine unui președinte.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IcPXfEYEIBI”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Bravo celor in noul PNL, au uitat cu desarvasire de cei care au muncit cu adevarat in campanie, cei care au stat in corturi, au strans semnaturi, au fost in campanie la Bucuresti si Cluj si ei culeg roadele. RUSINE dragi colegi de partid, nu v-a stat pestele-n gat cu oase cu tot ?
    Nici pana acum, nu am primit nici un telefon din partea noului PNL ca sa-mi multumeasca pentru efortul depus in campanie.

    SA VA FIE RUSINE !!!