video: iohannis în fața restaurantului hermania la petrecerea pnl : "am venit să mă văd cu colegii și colegele din noul pnl"

Președintele ales Klaus Iohannis s-a întâlnit în această seara cu colegii și colegele din noul PNL, după cum a declarat chiar el la sosirea la restaurantul unde are loc petrecerea ACL, de după alegeri. Iohannis nu a vorbit de ACL, ci de NOUL PNL, aparent viitorul proiect politic pentru alegerile din 2016.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AbA8mx2FvAw”]
Iohannis a fost întâmpinat de colegii de partid cu aplauze dar a fost  foarte zgârcit în declarații cu presa, spunând doar ca a venit să se vadă cu colegii de partid. Klaus Iohannis va oferi celor prezenți la restaurantul Hermania, câte un exemplar din volumul ”Pas cu Pas”, cartea autobiografică a președintelui ales. Întâlnirea de la restaurantul Hermania va ține aproximativ 2 ore.

UPDATE 19.30 Klaus Iohannis a atat mai putin de o oră cu colegii din NOUL PNL.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UYfjcWtaelI”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo celor in noul PNL, au uitat cu desarvasire de cei care au muncit cu adevarat in campanie, cei care au stat in corturi, au strans semnaturi, au fost in campanie la Bucuresti si Cluj si ei culeg roadele. RUSINE dragi colegi de partid, nu v-a stat pestele-n gat cu oase cu tot ?
    Nici pana acum, nu am primit nici un telefon din partea noului PNL ca sa-mi multumeasca pentru efortul depus in campanie.

    SA VA FIE RUSINE !!!