femeie de 59 de ani violată de un tânăr la vurpăr. a vrut să o sugrume! (foto)

O femeie in varsta de 59 de ani din localitatea sibiană Vurpar a fost violata de un vecin mai tanar cu peste 20 de ani. Bărbatul a mers peste vecina sa ca să îi ceară de băut și a agresat-o fizic.

femeie violata la vurpar (1)
Femeia violată a povestit că tânărul a lovit-o și chiar a strâns-o și de gât. Aceasta a fost salvată chiar de soția violatorului, care l-a surprins pe soțul său în timp ce o agresa pe vecina din Vurpăr.
“A sarit, m-a prins asa de gat si m-a trantit pe pat. M-a lovit cu plamele și chiar a vrut să mă sugrume. M-a strâns de gât. Noroc că a venit nevasta lui și i-a zis: Mă Ilie ce faci aici că e femeie bătrână! Nu îți e rușine? Apoi a fugit așa dezbrăcat cum era și a uitat cheile de la mașină și haina”, a povestit femeia care a fost violată.

S-a întors la locul faptei
Aflată în stare de șoc, femeia violată a fugit din casă la o vecină ca să îi ceară ajutor. A ramas acolo peste noapte, dar violatorul s-a întors la locul faptei ca să își recupereze hainele, cheile și telefonul. Pentru că a găsit ușa închisă, a spart-o și a intrat prin efracție în casă.
Soțul femeii violată a fost cel care a anunțat poliția,  a doua zi de dimineață, când s-a întors de la lucru.


Reținut pentru 30 de zile
Polițiștii au mers la fața locului și până la urmă l-au reținut pe violator pentru 30 de zile
“Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Sectiei de Politie Rurala Selimbar. Bărbatul reținut este cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol, violare de domiciliu si distrugere”, a spus Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Tânărul riscă acum să stea la închisoare între 3 și 10 ani.

Ultima oră

Comentariul meu