ediție de poveste sibiu lights&more. 80.000 de leduri luminează pietonala de pe bălcescu. vezi live video!

80 de mii de leduri vor lumina Pietonala Nicolae Bălcescu în perioada 15 decembrie 2014- 1 ianuarie 2015. Structurile luminoase, cu înălțimea de 21 de metri și lățimea de 20 metri, vor creea o atmosferă feerică și unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene. tunel de leduri pe balcescu iarna sibiu

Două tuneluri, realizate pe structuri de lemn și montate la capetele pietonalei, unite de mai multe arcade, vor întregi atmosfera extraordinară, de sărbătoare, a urbei. Timp de două săptămâni, organizatorii propun o călătorie inedită, spre Piața Mare a Sibiului, o experiență unică în România, presărată cu multe evenimente. Montarea structurilor și ledurilor va începe pe 5 decembrie 2014 și va dura 10 zile. ”Tunelul de lumini pe care îl vom monta, cu ajutorul colaboratorilor noștri italieni, nu este o simplă instalație. Alături de zecile de mii de luminițe multicolore, anul acesta am gândit un eveniment complet, pentru că feedback-ul de anul trecut ne-a arătat că oamenii s-au bucurat nespus de acest eveniment. Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală se vor putea bucura de concerte, concursuri cu Moș Crăciun și vor putea pleca acasă cu multe cadouri pentru apropiații lor, pentru că mai mulți artizani vor fi acolo pentru a le da câteva idei”, spune Sandra Dragoman, manager Sibiu Lights&More.

Deschidere oficială în 15 decembrie
Cele 80 de mii de leduri se vor aprinde în cadrul deschiderii oficiale a evenimentului, pe 15 decembrie 2014, la ora 18:00. Evenimentul de deschidere va fi întregit de un concert al trupei Domino, urmat de un impresionant foc de artificii și concursul ”Moș Crăciun, cadouri pentru cei mici”. Sibienii, dar și turiștii care vor vizita orașul nostru, se pot bucura zilnic de atmosfera de sărbătoare care va cuprinde, anul acesta, întreaga pietonală.
În sâmbăta următoare, pe 20 decembrie 2014, organizatorii propun, de asemenea, pe lângă itinerariul presărat de cele 80 de mii de luminițe multicolore, un concert deosebit al trupei Arpi & Zip Band (Cluj-Napoca) și, bineînțeles, concursul pentru cei mici la care vor fi prezenți atât Moș Crăciun, cât și ajutoarele lui, spiridușii.
Ultimul weekend al Sibiu Lights&More va fi presărat, de asemenea, cu suprize. Alături de concursurile organizate de Moș Crăciun, vineri 26 decembrie 2014, pe scenă va urca trupa Lipicioșii, iar duminică, 28 decembrie 2014, organziatorii pregătesc alte două concerte.
Luminițele vor fi aprinse pe toată perioada evenimentului, de luni până joi, de la orele 17:00 până la miezul nopții, iar vineri, sâmbătă și duminică de la 17:00 la ora 02:00.

Transmisie live de la deschiderea oficială și celelalte evenimente
Sibiu Lights&More îl va avea ca amfitrion pe cunoscutul actor sibian Bogdan Sărătean, iar deschiderea oficială, precum și celelalte concerte cuprinse în eveniment, vor fi transmise live, pe internet.

Transmisiile le puteti urmări și pe site-ul nostru în playerul de mai jos.

Ultima oră

Comentariul meu