primăria sibiu a schimbat ”fața” paginii de web. arată mult mai bine!

Site-ul oficial al Municipiului Sibiu are o nouă versiune, mai modernă şi actualizată, începând de miercuri, 26 noiembrie.

site primarie
Firma care se ocupă de întreţinerea site-ului www.sibiu.ro a realizat o nouă versiune a acestei platforme de informaţii. Noul site preia secţiunile existente în versiunea precedentă, dar le sistematizează într-o manieră mult mai uşor de utilizat. O altă noutate este crearea unei variante speciale pentru dispozitivele mobile, o versiune foarte necesară în prezentul context în care acest tip de dispozitive sunt tot mai utilizate pentru navigarea pe internet.
Secţiunea de ştiri a site-ului are un nou aspect, iar rubricile dedicate serviciilor publice au fost extinse, prezentând mai multe informaţii despre activitatea acestora. Camerele web live au fost preluate şi pe noul site, adăugându-se o secţiune unde este prezentată vremea în Sibiu. Noua versiune beneficiază de o secţiune de căutare mai practică, căutarea fiind posibilă în întreg site-ul, dar şi pe secţiuni. Platforma e-administraţie a fost preluată şi aceasta, având trimitere chiar din pagina principală. De pe pagina principală se pot accesa şi secţiunile Cultură, Patrimoniu şi Turism. Tot acolo apare şi un buton activ către hotărârea Consiliului Local Sibiu nr. 210 care reglementează gospodărirea domeniului public, comerţul şi transportul în municipiul Sibiu.
”Vă invităm să accesaţi această nouă versiune care aduce informaţii actualizate cu privire la activitatea Primăriei Sibiu, a Consiliului Local Sibiu şi serviciilor publice subordonate acestuia şi prezintă Sibiul din punct de vedere turistic şi cultural”, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu