fără patinoar în piața mare în această iarnă. primăria sibiu explică de ce!

Sibienii nu vor mai putea patina în această iarnă în Piața Mare a Sibiului, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Municipalitatea sibiană a purtat discuții cu proprietarii patinioarului, dar nu s-a ajuns la un numitor comun.

patinoarCentrul Istoric al Sibiului nu va mai avea amenajat un patinoar la fel ca în anii trecuți.
Unul din punctele de atracție turistică a Târgurilor de Crăciun amenajate în Piața Mare nu va mai fi disponibil și în această iarnă.
Reprezentanții administrației locale spun că motivele pentru care nu se va mai putea patina, țin de proprietarul patinoarului.
”S-au purtat discuții pentru amenajrea patinoarului, dar ele nu s-au finalizat pentru amenajarea acestuia în Piața Mare. Proprietarul ar fi dorit să  îl facă pe o suprafață mai mare. El nu a depus o cerere in acest sens”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al primăriei Sibiu.

Patinoar în parcul Sub Arini
Totuși sibienii vor avea unde să patineze în această iarnă. Patinoarul ar urma să fie amenajat pe locația vechiului patinoar, respectiv cel din parcul Sub Arini. Proprietarul acestuia a depus o cerere de autorizare a locației, la primăria Sibiu.

Deocamdată nu se știe exact când va fi deschis și care sunt prețurile ce vor fi practicate de proprietarul acestuia.Reamintim că patinoarul amenajat în anii trecuți în Piața Mare a avut o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați.

Pe pagina oficială a patinoarului din Sibiu (www.patinoarsibiu.ro), nu au apărut însă informații legate de mutarea acestuia în parcul Sub Arini.

Ultima oră

Comentariul meu