ora de sibiu live: s-a inaugurat încă un etaj la maternitatea din sibiu. iată cum arată!

Spitalul Clinic Județean Sibiu a prezentat astăzi la ora 11.00 detalii despre finalizarea a încă unui etaj al maternității Spitalului Clinic Județean Sibiu. Site-ul nostru a transmis în direct conferința de presă.

Managerul Spitalului Clinic Județean Sibiu, Vasile Spinean și Directorul Medical, Radu Chicea, au prezentat la ora 11.00 detalii legate de finalizarea lucrărilor la etajul 4 de la Maternitatea acestei instituții.
Suma totală alocată pentru reabilitarea completă a blocului Materno-Infantil din cadrul SCJU Sibiu prin programul de finanţare europeană gestionat de minister se ridică la aproximativ 24 de milioane de lei.

CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Etajul 4 al maternităţii din Sibiu a fost modernizat. Arată incredibil!

Astfel, în cadrul maternităţii Sibiu vor funcţiona 42 de saloane cu grup sanitar propriu şi cu un total de 83 de paturi, trei săli de operaţii, şapte săli de naşteri, trei saloane ATI neonatalogie, trei săli ATI prematuri, trei saloane de Terapie Intensivă pentru femei şi cabinete pentru personalul medical. Lucrările la Maternitatea din Sibiu au început în 24 iulie 2011.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=YFHyu7hWj7A”]

Ultima oră

Comentariul meu