s-a lansat noul ford focus la sibiu. uite cum arată! (video foto)

Evenimentul de lansare al Noului Ford Focus a avut loc la Sibiu astăzi, 24 noiembrie, începand cu ora 19.30, în showroom-ul Ford Sibiu Genius Cars, în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48.focus hero

Evenimentul de lansare a avut loc la nivel național în toate locațiile Ford din România, printr-o transmisie video.
Momentul a fost punctat și la dealerul local de la Sibiu, acolo unde a fost dezvăluit în premieră noul model Ford Focus, în același moment în care același lucru a fost făcut la sediul central din Capitală.
Ford a lansat modelul Focus în 1998 şi de atunci peste 12 milioane de unităţi au fost vandute în toată lumea, dintre care 6,9 milioane în Europa – unde Ford fabrică un nou Focus la fiecare 90 de secunde. Pentru a face faţă cererii din ce în ce mai mari pentru Focus, model care este vandut în peste 140 de pieţe, Ford şi-a sporit capacitatea de producţie globală pentru a fabrica acest model în 8 fabrici de pe 4 continente. Fabricile din Germania, SUA, Rusia, China, Tailanda, Vietnam, Taiwan şi Argentina au o capacitate anuală combinată de peste 1,5 milioane de unităţi Focus.

 Cel mai bine vândut în lume în 2013

Noul Focus, modelul cel mai bine vandut în lume, in 2013, are acum un design mai dinamic, un exterior mai impresionant, un pachet de 18 tehnologii de asistare a şoferului, motorizări Euro 6 și îmbunătăţiri majore în economia de combustibil.

 Ce aduce nou, modelul 2014

La vanzare începand cu luna noiembrie, noul Focus foloseşte pentru prima dată în Europa sistemul SYNC 2, cu display de 8” color, cu touch screen, sistemul de conectivitate avansat al Ford, şi oferă o linie de motoare mai puternice şi în acelaşi timp economice, inclusiv noile motoare de 1,5 litri benzină EcoBoost şi motorină TDCi.


Ford a creat un Focus mai sofisticat şi mai avansat, cu un design îmbunătăţit, pentru a reflecta limbajul de design global One Ford.
In prima jumătate a anului 2014, unul din trei modele Focus vandute în Europa aveau motor EcoBoost de 1 litru, care anul acesta a primit titlul de Motorul Internaţional al Anului al treilea an la rand,o performanţă neegalată de al constructor.
Noul Focus, prin tehnologiile si sistemele de ultimă generație folosite, stabileste un nou standard în clasa compactă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NyvtDuTmqSs”]
LANSARE ÎN DIRECT PE ORA DE SIBIU
Noul Ford Focus a fost lansat și la Sibiu. Site-ul nostru a transmis în direct acest eveniment.
IATĂ MAI JOS ÎNREGISTRAREA EVENIMENTULUI!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=xEuxXwp8v5Y”]

Cum ajungem la FORD SIBIU

Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48.

NU RATA: FOTO VIDEO Super ofertă la vopsitoria auto de la Genius Cars Ford Sibiu

Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro

Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00

Pentru detalii complete accesați www.fordsibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu