iohannis s-a întors luni la primăria sibiu. a stat cinci ore și a plecat!

Klaus Iohannis a mers luni dimineață la primărie, la fel cum a făcut-o aproape în primă zi de săptămână în ultimii 14 ani. Președintele ales a condus ședințele de astăzi și a stat la primăria Sibiu mai bine de cinci ore.

iohannis
Zi  specială pentru Klaus Iohannis. Asta pentru că a mers din nou la primărie în calitate de edil șef.
Lunea este zi importantă pentru administrația locală. Au loc ședințe cu toți șefii instituțiilor din subordinea municipalității și se discută ce s-a făcut în săptămâna anterioară și ce urmează pentru săptămâna în curs.
Cu o precizie demnă de invidiat, Klaus Iohannis a ajuns la primărie la ora 9.00. A fost salutat la intrare, după care s-a îndreptat spre biroul său de la etajul 1.
A urmat apoi același protocol ca și în ultimii ani. S-a întâlnit la ședințe cu șefii de servicii, a avut diverse întâlniri și s-a interesat de mersul lucrărilor derulate de municipalitate în oraș. Iohannis a fost din nou primar pentru cinci ore.
Surse din cadrul administrației locale spun că Iohannis și-a luat la revedere oficial de la toți cu care a discutat, iar mai apoi a zăbovit în sediul primăriei până la ora 14.00. Apoi a părăsit clădirea pe care încă o mai conduce.

VEZI ȘI: ÎN CULISELE CUPLULUI PREZIDENȚIAL: Iohannis spală întotdeauna vasele și prima doamnă e maestrul bucătar

Încă nu a demisionat
Klaus Iohannis nu și-a depus încă demisia din funcția de primar, dar va face acest lucru în perioada următoare. Viceprimarul Astrid Fodor are delegare pentru a conduce administrația locală până la finele lunii, iar după aceea  se așteaptă demisia oficială a lui Iohannis pentru ca postul deținut de acesta să fie vacantat și apoi se vor urma toate procedurile pentru desemnarea unui nou edil.
Până acum doar FDGR-ul a anunțat că va avea candidat la primărie, iar chiar dacă nu s-au făcut nominalizări, numele lui Astrid Fodor pare să fie numitorul comun și totodată agreat de toată lumea.

NU RATA: VIDEO FOTO Petrecere acasă la președintele IOHANNIS! Invitații au adus cadouri cuplului prezidențial!

Ultima oră

Comentariul meu