exclusiv meci de tenis între klaus iohannis și simona halep la sibiu

Președintele ales al României și cea mai bună tenismenă a momentului în România vor face cateva schimburi de mingi în cadrul unui eveniment de promovare a sportului in randul copiilor. Actiunea va avea loc anul viitor la Sibiu. Klaus Iohannis a confirmat oficial meciul dintre el și Halep.

iohannisfoto ok2

 Mare iubitor și practicant al tenisului de câmp, președintele ales al României și încă actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, va participa la o actiune demonstrativa în primăvara lui 2015, în cadrul unui eveniment specific, care are ca scop promovarea tenisului si a exercitiului fizic prin practicarea sportului în rândul copiilor.
La actiune va fi prezenta si cea mai în formă tenismenă din România. Simona Halep a acceptat și ea provocarea și va participa la actiune alaturi de președintele României.

Cei doi vor juca un mic meci demonstrativ și asta pentru a convinge copiii că numai prin mișcare și efort fizic pot să ajungă la aceleași performanțe ca și Simona Halep.

VEZI ȘI: ÎN CULISELE CUPLULUI PREZIDENȚIAL: Iohannis spală întotdeauna vasele și prima doamnă e maestrul bucătar

Chiar dacă nu s-a stabilit o dată clară în privința zilei în care va avea loc aceasta actiune, ea va fi cu siguranță anul viitor.
”Este cu siguranță o actiune inedita. Scopul este bineînțeles cel de promovare a sportului în rândul copiilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Marius Vecerdea, cel care a venit cu propunerea catre Iohannis si Halep.

CITIȚI ȘI: DEZVĂLUIRE: Ce le-a promis Iohannis în scris românilor

Negocieri scurte, rezultat maxim
Marius Vecerdea spune că acceptul a venit imediat din partea celor doi protagoniști. „Cu Simona am vorbit și mi-a spus că acceptă propunerea. Apoi am discutat și cu domnul președinte Klaus Iohannis, chiar sâmbătă (n.r. – sâmbătă 22 noiembrie). Și dânsul a acceptat.Acum rămâne să vedem în funcție de programul lor, în ce dată vom planifica actiunea”, a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

NU RATA: VIDEO FOTO Petrecere acasă la președintele IOHANNIS! Invitații au adus cadouri cuplului prezidențial!

UPDATE – Președintele confirmă oficial meciul

Ora de Sibiu a avut dreptate!  Președintele ales Klaus Iohannis a confirmat oficial pe pagina sa de Facebook că meciul de tenis cu Simona Halep se va juca.

”Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnișoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat”, a spus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu