Concert Radu Nechifor în cadrul unei Gale Umanitare în 12 și 14 decembrie la Sala Thalia

Gala a ajuns la a III-a ediție și, datorită numărului mare de bilete solicitate în anii anteriori, organizatorii au programat concertul în două zile, pe 12 și 14 decembrie 2014, la Sala Thalia Sibiu, începând cu ora 18.radu nechifor

Trei ani de muncă intensă facută cu dăruire, prietenie, succes și împliniri, cu Alexandra în gând și suflet ! Așa se pot defini, cel mai bine, cei trei ani care s-au scurs de când “Asociația Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN a luat ființă. Mai exact, în noiembrie 2011, noi parinții și prietenii Alexandrei – care plecase prea repede și pe neașteptate dintre noi cu un an înainte, lăsând un gol imens în sufletele noastre – am pus bazele unei asociații deschise celor care doresc să activeze, care să fie în concordanță cu spiritul Alexandrei. Oferim sprijin copiilor merituoși, cu mai puține posibilităti financiare, considerând că ei au cea mai mare nevoie de ajutor pentru a putea valorifica la maximum potențialul și dorința de a-și clădi o cariera bună în viață.
De data asta vrem sa punem accentul pe activitatea membrilor AUAN (membri fondatori și a celor care ni s-au alăturat între timp) care merită tot respectul comunității pentru că, deși fiecare dintre noi având o familie, un serviciu ne-am găsit timp, în funcție de priceperea fiecăruia, să ne aducem contribuția în proporție de cca. 95%, în baza VOLUNTARIATULUI, la dezvoltarea asociației și rezultatele nu s-au lăsat așteptate.
Avem satisfacția că beneficiarii AUAN, împreună cu familiile lor, au prins încredere în AUAN, apreciază efortul nostru și își exprimă dorința ca și ei, la rândul lor, când vor fi realizați în viață, să deconteze, nu spre AUAN, ci spre alții, care la vremea respectivă, vor avea nevoie de un sprijin.
Aducem cele mai calde mulțumiri sponsorilor, partenerilor, donatorilor, susținătorilor AUAN, fără de care nu am fi putut să realizăm atât de multe.
Pe parcursul unui an AUAN îsi desfășoară activitatea sub genericul campaniei “CREDEM ÎN TINE”, care se încheie cu o Gala Umanitară organizată împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME”, în luna decembrie, înaintea sărbătorilor de iarnă. În acest an suntem la a III-a ediție și, datorită numărului mare de bilete solicitate în anii anteriori, organizăm concertul în două zile, pe 12 și 14 decembrie 2014, la Sala Thalia Sibiu, începând cu ora 18. Mulțumim lui RADU NECHIFOR-realizatorul spectacolelor și tuturor artiștilor invitați, care acceptă să vă încânte, fără nici o recompensă financiară.

Ultima oră

Comentariul meu