ponta dat in vileag pe facebook: unde se sparge în figuri premierul și cât a plătit într-un club

Premierul Victor Ponta revine în atenția publică, fără să vrea, chiar din vacanța pe care și-a luat-o ca să se relaxeze și să își adune gândurile.

Ponda a plecat cu familia și prietenul apropiat, Sebastian Ghiță, la Dubai, unde a dat peste români din diasporă, care se pare că nu l-au votat. Ghinionul lui Ponta a fost că unul dintre barmani a fost român. Barmanul, pe numele său Mircea, a publicat pe pagina lui de Facebook nota de plată a lui Ponta, dintr-un club exclusivist din Dubai. Sunt doar vreo 2.500 de euro. Iată mai jos ce a postat barmanul român pe Facebook, alături de nota de plată.image-2014-11-23-18645564-41-presupusa-nota-plata-lui-victor-ponta

”Așa cum era de așteptat, tovarășul Ponta, copleșit de o durere lăuntrică ce se reflecta într un mod evident în părțile moi și sensibile ale corpului s a retras într o scurta vacanta ca sa mediteze întru suferință amărâților păcăliți cu un litru de ulei și un kilogram de zahar și evident ca sa fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putință, afacerea România. Doar ca surpriza, tovarășul cu pricina își relaxează psihicul sifonat în cel mai luxos și exclusivist club din Dubai, Cavalli club…Din păcate nu am apucat sa i transmit ceea ce mi am dorit dar va asigur ca nu a fost primit călduros absolut deloc de romanii ce l au recunoscut și a primit câteva mesaje elegante și elocvente… diaspora asta!”

Sursa: argesplus.ro

Ultima oră

Comentariul meu