video foto petrecere acasă la președintele klaus iohannis. printre invitați ciolan, huber și porr!

Cu o punctualitate nemțească invitații lui Klaus și Carmen au venit la reședința președintelui din Sibiu, în mai puțin de 10 minute între orele 19.00 și 19.10. Toată lumea a adus flori și cadouri. Ioan Ciolan sau Marius Vecerdea se află printre cele 20 de persoane care iau cina alături de președinte și soția sa.1

Acasă la Klaus Iohannis primii invitați au început să vină în jurul orei 19.00. Printre ei s-au numărat colegi ai lui Carmen Iohannis, de la liceul Lazăr, președintele FDGR, Paul Porr, afaceristul sibian Ioan Ciolan, precum și Werner Keul și el un apropiat al familiei Iohannis.
La  reședința președintelui ales au mai venit și Marius Vecerdea, alături de soția sa. Acesta este nimeni altul decât cel care patronează baza de tenis Pamira, acolo unde Klaus Iohannis s-a relaxat sâmbătă după amiază.
În fine consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber a venit și el la petrecerea făcută de familia Iohannis.

CITIȚI ȘI: ÎN CULISELE CUPLULUI PREZIDENȚIAL: Iohannis spală întotdeauna vasele și prima doamnă e maestrul bucătar

Flori și cadouri pentru președinte și soția sa
Toți invitații au venit cu flori acasă la Iohannis. Toată lumea s-a ferit să dea declarații, dar majoritatea s-au arătat fericiți că primarul Sibiului a fost ales președinte al României.
”Am adus un coș cu produse tradiționale”, a spus la intrare Marius Vecerdea.

Ținute elegante
Cei 20 de invitați au venit la cina dată de familia Iohannis în ținute elegante. Domnii au ales să vină la costum în timp de doamnele au venit în rochii de seară.
Unii dintre invitați au ales să vină pe jos, în timp de alții au apelat la taxiuri. Nimeni nu a suflat însă nicio vorbă despre bucatele pregătite la cină de soția lui Klaus Iohannis.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=OWmMIVTDTWk”]

Ultima oră

Comentariul meu