video corpurile celor opt victime din accidentul de elicopter de la stejăriș, aduse la morga sibiu

O mașină specială a adus în containere speciale corpurile celor care au murit în tragedia aviatică avută loc vineri la Stejăriș, la morga Spitalului Județean Sibiu. Aici sunt așteptați și membrii familiilor celor morți.

Un transport special a adus vineri seară în jurul orei 20 rămășițele cadavrelor celor opt persoane care au decedat vineri după ce elicopterul cu care se deplasau de la Câmpia Turzii spre Cincu, s-a prăbușit în apropiere de satul sibian Stejăriș.
Acestea au fost duse la morga Spitalului Județean Sibiu, pentru necropsie, dar procesul de identificare este extrem de dificil, pentru că cele opt victime au murit carbonizare după ce elicopterul a luat foc în urma impactului cu solul.
”Aici au fost aduse toate, dar nu vă putem da mai multe detalii”, a spus un angajat de la Morga Sibiu, imediat după sosirea transportului special.
Sâmbătă dimineață la Sibiu, vor veni și procurorii care anchetează acest caz, precum și membrii ai familiilor celor decedați.

ORA DE SIBIU A FOST PRIMUL SITE CARE A PREZENTAT LIVE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Vezi aici imaginile video!

Reamintim că un elicopter militar IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav din judeţul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune şi ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.
Surse militare afirmau că toţi cei zece militari aflaţi în elicopterul prăbuşit erau de la Baza Aerienă 71 Câmpia Turzii.
Cei doi militari răniţi în urma accidentului aviatic au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, iar unul dintre ei are şi fracturi la mâini şi o contuzie toraco-abdominală. Ei au fost duşi la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, ulterior hotărându-se transferul lor în Capitală.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UY0Rrmfq2ew”]
Avionul medical care îi transportă pe cei doi răniţi de la Târgu Mureş spre Spitalul de Arşi din Bucureşti a decolat, în jurul orei 17.00 de pe Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureş.
VEZI AICI GALERIE FOTO ȘI MAI MULTE DETALII DESPRE TRAGEDIA DE LA STEJĂRIȘ

Ultima oră

Comentariul meu