ora de sibiu live: ministrul dușe și ciobanii care au găsit epava elicopterului la stejărișu au făcut declarații la sibiu

Ministrul Apărării Naționale face declarații la Sibiu la Academia Forțelor Terestre și anunță primele concluzii principale după prăbușirea elicopterului de la Stejărișu.

Conferința are loc la Sibiu și la ea vor fi prezenți și primii doi salvatori ai răniților de la accidentul avut loc la Stejărișu.

Reamintim că un elicopter militar IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav din judeţul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune şi ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

VEZI AICI GALERIE FOTO ȘI MAI MULTE DETALII DESPRE TRAGEDIA DE LA STEJĂRIȘ
Surse militare afirmau că toţi cei zece militari aflaţi în elicopterul prăbuşit erau de la Baza Aerienă 71 Câmpia Turzii.

ORA DE SIBIU A FOST PRIMUL SITE CARE A PREZENTAT LIVE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Vezi aici imaginile video!
Cei doi militari răniţi în urma accidentului aviatic au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, iar unul dintre ei are şi fracturi la mâini şi o contuzie toraco-abdominală. Ei au fost duşi la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, ulterior hotărându-se transferul lor în Capitală.

Ultima oră

Comentariul meu