vineri se deschide târgul de crăciun din sibiu. super concert în piața mare!
FOTO arhivă

Weekend-urile la Târgul de Crăciun din Sibiu sunt pline de culoare. “Colors of Christmas” prezintă în fiecare weekend din perioada Târgului deosebite spectacole tematice într-o paletă bogată și colorată.

Primul weekend stralucește în nuanțe aurii. În 21 noiembrie ora 19 sibienii și turiștii sunt invitați la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu și la show-ul exploziv marca Stefan Banică, Crăciun Rock’n’Roll, care va da strălucire maximă serii. Weekend-ul AURIU, continua tot în genul rock’n’roll, sâmbătă seara, în data de 22 noiembrie ora 19, în acordurile trupei Joy Band.

În weekend-ul ROȘU va avea loc “Festivalul de datini și obiceiuri” un spectacol folcloric cu muzică și dansuri tradiționale, realizat în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA – sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu ora 15:00. Duminică, 30 noiembrie, ora 19:00, Cornelia Tihon, artista cunoscută pentru interpretarea diferitelor genuri muzicale la peste 25 de instrumente, invită publicul la concertul de excepție „Christmas Around The World”.
De Ziua Națională, în data de 1 decembrie, Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță și Sebastian Stan vor colinda românește alături de Ansamblul Artistic Mărginimea.
targ de craciun sibiu
Weekend-ul ALBASTRU îl aduce în Piața Mare pentru cei mici pe Moș Nicolae și un inedit spectacol de iluzionism, oferit de partenerii evenimentului, Unimat. Duminica e rezervată colindelor tradiționale românești și cântecelor de Crăciun internaționale, începând cu ora 19:00, într-un concert susținut de Gino, interpret, instrumentist și compozitor.

Weekend-ul VERDE aduce pe scena Târgului de Crăciun din Sibiu o voce originală. În 13 decembrie, la ora 19:00, Nicole Cherry invită vizitatorii la un concert special, iar duminică, începând cu ora 19:00, vizitatorii au ocazia să devină artiști pe scena Târgului într-un concert savuros de Christmas Karaoke.

Seria evenimentelor Colors of Christmas se încheie cu Weekend-ul ARGINTIU alături de invitatul special al copiilor, Moș Crăciun, care îi așteaptă pe cei mici sa urce pe scena de sub brad pentru a-și spune dorințele in seara de 20 decembrie, iar duminică, 21 decembrie, coruri din Sibiu ne vor pregăti să întâmpinăm Crăciunul în acorduri de colind

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu