video moarte șocantă la mediaș. un tânăr a fost găsit mort într-un canal din oraș!

Cadavrul unui tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Târnava Mare a fost găsit într-un canal descoperit de pe strada Hermann Oberth, anunta novatv.ro.

canal medias
Din primele informaţii acesta a fost văzut ultima dată în urmă cu 24 ore. Cauza morţii nu este cunoscută deocamdată şi va fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Mediaş.

Tânărul plecase de acasă seara trecută. În această dimineaţă mama sa i-a anunţat dispariţia. El a fost identificat în baza descrierii făcute de mama sa în momentul în care a anunţat că acesta este de negăsit. Primele răspunsuri vor veni în acest caz în momentul efectuării necropsiei, în urma căreia se va putea stabili încadrarea juridică, dacă a fost vorba de o moarte accidentală sau de  un omor.

Cadavrul tânărului a fost găsit într-un canal din curtea unui imobil cu mai multe locuinţe sociale.
Prietenii i-au dedicat o melodie tânărului care a fost găsit mort într-un canal pe strada Hermann Oberth.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=vi2U2WuhEj8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/vi2U2WuhEj8/sddefault.jpg” caption=”Tanar gasit mort intr un canal din Medias – novatv.ro”]
De asemenea, pe pagina lui de facebook curg încă de aseară sute de mesaje în memoria băiatului care şi-a pierdut viaţa.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8ceRh0Jt3L4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/8ceRh0Jt3L4/maxresdefault.jpg” caption=”Ema – Prea Tanar ( In memoria lui Alex.)”]
Sursa: novatv.ro

Ultima oră

Comentariul meu